Vikarbureau Fyn

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau på Fyn – lige midt i Danmark

Det er vist Molslinjen, der med et glimt i øjet kalder Fyn for den lille irriterende knold midt i Danmark. Vi kalder det verdens navle. For det første har DK Vikarservice hovedkontor på Fyn, for det andet kan vi tilbyde vikarer til en bred kundekreds både her og på den anden side af begge broer, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

Vi tilbyder vikaransættelser på helt almindeligt kendte vilkår, traditionel rekruttering og try and hire. Så tøv ikke med at kontakte os, hvad enten du mangler mandskab for en kort periode eller til en fastansættelse.

 

Vikarbureau Fyn: få den rigtige profil

Det er altid ærgerligt at få ansat en vikar, der ikke passer ind i det øvrige team, men det sker ikke med DK Vikarservice. Vi arbejder ikke pr. automatik og finder en tilfældig profil frem til dig. De fleste af vores ressourcer bruges på at matche den rigtige medarbejder med dit behov, og vi starter altid med at sætte os sammen til et møde, hvor alle relevante parametre kommer i spil.

Skal du bruge en fast medarbejder, er vores try and hire-ordning en unik mulighed. Her kan du bestille en vikar på prøve, altså indgå en aftale om en prøvetid på mellem en og tre måneder, hvorefter du kan beslutte, om vedkommende skal tilbydes fastansættelse.

Vi har en vikar til ethvert behov, du måtte have – dog har vi flest vikarer til byggebranchen (se listen nedenfor), men skal du bruge en vikar fra en anden branche, klarer vi også det.


Faglært eller ufaglært, dansker eller udlænding, vi har vikarer med mange forskellige profiler. Vores succes afhænger af virksomhedens tilfredshed, og derfor har vi en vision om, at vi til hver en tid kan skaffe dig den arbejdskraft, du har brug for på et hvilket som helst lokalt marked.

 

Bliv vikar på Fyn

Overvejer du at skifte job eller branche? Er du midt mellem to jobs eller netop færdiguddannet, og kan du ikke finde et fast job, så søg endelig ind til DK Vikarservice som vikar på Fyn. Vi har brug for dig.

Vi mangler vikarer til mange forskellige jobbeskrivelser. Send din ansøgning i dag, eller bliv skrevet op i vores database, så kontakter vi dig, når der er et match. Vi mangler både ufaglært og faglært arbejdskraft.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, og dermed er du altid sikret overenskomstmæssig løn.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.