Vikarbureau Frederikshavn

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Frederikshavn

DK Vikarservice er eksperter i at finde dygtige og talentfulde vikarer, og du kan roligt lade os være dit faste vikarbureau i Frederikshavn. Som en del af vores landsdækkende service kan du vælge enten at gøre brug af vores tradtionelle vikarservice, eller du kan afprøve vores try and hire-ordning – og vi kan også hjælpe dig med helt almindelig rekruttering af en eller flere medarbejdere.

Vi har mange danske håndværkere og medarbejdere i databasen såvel som udenlandske vikarer, og hvad enten du efterspørger faglært eller ufaglært arbejdskraft, hjælper vi dig.

 


Vikarbureau Frederikshavn: Omfattende branchekendskab

Det er uhyre vigtigt for os at bruge tid på at finde det rigtige match mellem vikaren og jobbets beskaffenhed. Vi spørger derfor altid grundigt ind til jeres projekt, indtil vi forstår det fulde omfang. Det gør det nemmere for os at finde de rette kompetencer – alle projekter er forskellige, og derfor skal mandskabet tilpasses derefter.

Nedenstående liste er en oversigt over vores kerneområder, men den er ikke fyldestgørende. Mangler du en vikar med andre kompetencer end de nævnte, så kontakt os endelig – vi kan med stor sandsynlighed hjælpe dig med en kompetent vikar.

Klik dig ind på hver enkelt branche og læs mere om vores vikarservice.


Vælger du os som dit vikarbureau i Frederikshavn, kan du vide dig sikker på ordnede forhold. Alle vores vikarer bliver screenet og skal aflevere CPR-nummer, ligesom vi er meget omhyggelige med at overholde alle regler. Vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, og du må derfor aldrig være i tvivl om, hvorvidt vi udbetaler overenskomstmæssig løn.

 


Vi overtager al administration for dig

Mange virksomheder oplever, at det er et stort arbejde at administrere lønudbetalinger og deslige, hvis de har mange vikarer på én gang. Det kan være en udfordring at holde sig ajour med reglerne for overarbejde, weekendtakst, sikkerheds- og smudstillæg, sygefravær og lignende – men ikke hos os.

Med DK Vikarservice som dit vikarbureau i Frederikshavn slipper du nemlig helt for besværet med det administrative vedrørende dine vikarer. Vi klarer det hele for dig. Vi har styr på alt fra løn, feriepenge, tillæg og sygemeldinger til arbejdsplaner og kontrakter. Du kan derfor koncentrere dig om at drive forretningen med de bedste medarbejdere fra DK Vikarservice uden at spekulere nærmere over administrationen.

Kontakt os i dag, hvis du har brug for en vikar i Frederikshavn.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.