Vikarbureau Frederica

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Fredericia

Lad ikke mangel på arbejdskraft stå i vejen for færdiggørelsen af dit projekt. DK Vikarservice hjælper dig med lige præcis det mandskab, du skal bruge, inden for ganske få dage.

Hos DK Vikarservice tilbyder vi flere forskellige services i Fredericia såvel som i resten af Danmark. Vi kan hjælpe dig med almindelig vikarservice, rekruttering og try and hire-forløb. Hvad enten du mangler arbejdskraft i kortere eller længere tid, finder vi det til dig.

 


Mange muligheder med et vikarbureau i Fredericia

Det kommer aldrig til at ske, at DK Vikarservice bare tager en tilfældig profil ned fra hylden og sender til dig. Vi er altid meget omhyggelige med at matche den rigtige medarbejder med behovet hos din virksomhed. Alle projekter er forskellige, og derfor skal mandskabet tilpasses individuelt.

Som vikarbureau i Fredericia tilbyder vi både faglært og ufaglært arbejdskraft, og vi har både danske og udenlandske kandidater i vores database. Vores primære kompetencer ligger i fagene på nedenstående liste, men vi kan finde medarbejdere fra andre brancher også, så kontakt os gerne, selvom din branche ikke er nævnt.


DK Vikarservice har en vision om altid at levere den arbejdskraft, der er behov for på et hvilket som helst lokalt marked – også i Fredericia. Derfor har vi mange kandidater i vores database, så hvad enten du ønsker at se en medarbejder grundigt an inden en eventuel fastansættelse eller blot har brug for en hjælpende hånd i en periode, løser vi opgaven for dig.

Selv de administrative opgaver overtager vi, når du får en vikar gennem DK Vikarservice. Så kan du koncentrere dig om det, du er god til. Du er således fri for at holde dig ajour med lovgivning, regler, overenskomst og alt det juridiske omkring midlertidigt ansatte.

 


Har du lyst til at blive vikar i Fredericia?

Der er altid mange spændende opgaver i Trekantsområdet, der kan løses af vikarer. At være vikar i Fredericia er et attraktivt job, og hvis du for eksempel er midt mellem to jobs eller netop færdiguddannet og ikke kan finde et arbejde, så søg endelig ind til DK Vikarservice som vikar, det kan være det bliver til et fuldtidsarbejde.

Vi slår jævnligt nye stillinger op på vores hjemmeside, så hold øje med nye jobmuligheder. Du kan også selv registrere dig i vores database, så vi kan kontakte dig, så snart vi har det rette match. 

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, så du er sikret gode arbejdsforhold samt overenskomstmæssig løn.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.