Vikarbureau Esbjerg

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Esbjerg

Ikke mange virksomheder kan sige sig fri for at have prøvet at ansætte den forkerte medarbejder, og det kan desværre være en dyrtkøbt erfaring. Med vores try and hire-forløb kan du ansætte en vikar på prøve, og når prøveperioden er overstået, kan du tage stilling til en fastansættelse. Så har begge parter haft lejlighed til at se hinanden an.

Du kan naturligvis også få en vikar på almindeligt kendte vilkår, ligesom vi kan hjælpe dig med traditionel rekruttering. Uanset hvad du vælger, bruger vi god tid på at finde den rette profil til netop din virksomhed.

Vikarbureau i Esbjerg matcher job og vikar

Hos DK Vikarservice er det ikke hyldevarer, vi leverer. Vi spørger ind til virksomhedens behov, til vi forstår omfanget af projektet og de kompetencer, der er brug for. Først herefter finder vi det rette match til jobbet.

Hvad enten du skal bruge faglært eller ufaglært arbejdskraft, om det skal være en dansker eller en udlænding, så kan vi hjælpe dig. Vores hovedområde er fagene på nedenstående liste, men vi kan skaffe dig en medarbejder fra andre brancher også – så tøv ikke med at tage kontakt.


Hos DK Vikarservice kender vi vores vikarer godt både menneskeligt og fagligt. Vi er meget omhyggelige i ansættelsesprocessen, hvor vi altid sørger for at tage referencer og kontrollere svendebreve.

Enkel administration for din virksomhed

Ind imellem kan det være en stor mundfuld for administrationen i din virksomhed at håndtere midlertidig arbejdskraft. Som dit vikarbureau i Esbjerg er vi ikke tilfredse, før du er det. Derfor lader vi dig gøre det, du er god til, og så ordner vi alt det administrative omkring vikaransættelserne.

Vores vikarer registrerer deres timer i vores system, som du også har adgang til, og vi håndterer alt vedrørende udbetaling af løn, feriepenge, overarbejde etc.

Bliv vikar i Esbjerg

Der er altid mange spændende opgaver i det vestjyske, der skal løses af vikarer, og hvis du for eksempel er midt mellem to jobs eller netop færdiguddannet og ikke kan finde et fast job, så søg endelig ind til DK Vikarservice som vikar i Esbjerg.

Send din ansøgning i dag, eller bliv skrevet op i vores database, så kontakter vi dig, når der er et match. Vi søger både ufaglært og faglært arbejdskraft, og vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.