Vikarbureau Allerød

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Vikarbureau Allerød gør det nemt for dig

DK Vikarservice tilbyder arbejdskraft til dig, der har brug for et vikarbureau i Allerød. Både som almindelig vikarassistance, som try and hire-ordninger og endelig som traditionel rekruttering. Uanset om du skal bruge en vikar i få dage eller i mange måneder, kan vi hjælpe dig.

Vi er naturligvis også behjælpelige med at udregne, hvad der bedst kan betale sig for netop din virksomhed. Vores services bygger altid på gennemsigtighed, fleksibilitet og respekt, og processen starter med, at vi holder et indledende møde, hvor du fortæller os, hvad du skal bruge. Fortæl gerne lidt om, hvilke medarbejdere der ellers er i virksomheden, vikarens funktion og vedkommendes ønskede kompetencer. Så finder vi kandidater, der kan opfylde jobprofilen.

 

Bredt spektrum af faglighed med et vikarbureau i Allerød

Hvad enten du skal bruge faglærte eller ufaglærte vikarer, har vi dem, du skal bruge. DK Vikarservice råder endvidere over både dansk og udenlandsk arbejdskraft af bedste kvalitet, så vi altid kan tilbyde kunderne den arbejdskraft, der er behov for.

Nedenfor kan du se en liste over de fag, vi har specialiseret os i. Hvis det, du søger, ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig alligevel. Kontakt os og hør om mulighederne.

 

Hos DK Vikarservice kender vi vores vikarer rigtig godt. Både menneskeligt og fagligt. Vi er meget grundige i ansættelsesprocessen, vi tager referencer, tjekker svendebreve og tester, ligesom vi altid beder om deres CPR-nummer.

Det betyder, at vi kan matche profilen efter projektet og dermed finde den helt rette vikar til dig – hvad enten det er for en kort eller lang periode med eller uden efterfølgende fastansættelse. Hos DK Vikarservice har vi ingen hyldevarer, her er alle ansættelsesforhold skræddersyede til den individuelle opgave.

 

 

Bliv vikar hos os i Allerød

Måske har du haft lyst til at skifte job eller branche, måske er du nyuddannet, eller måske har du af forskellige årsager været væk fra arbejdsmarkedet i længere tid. I alle disse tilfælde kan det være overvældende at binde sig til en fastansættelse lige med det samme.

Så start som vikar. Hvad enten du er dansk eller udenlandsk statsborger, har vi helt sikkert et job til dig. Send os en ansøgning eller registrer dig i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal. På den måde er du altid sikret en overenskomstmæssig løn.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.