Vikarbureau Aarhus

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Aarhus

Mangler I vikarer i Risskov, Tranbjerg eller andre byer omkring Aarhus til et byggeprojekt? Vores vikarer er altid klar til at hjælpe til med et spændende byggeri.

Alle projekter er forskellige, og det samme er behovet for arbejdskraft. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der matcher jeres behov. Bruger du DK Vikarservice som dit vikarbureau i Aarhus, kan vi tilbyde følgende tre typer af samarbejde: Vikarassistance, rekruttering og try and hire.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal fastansætte en ny medarbejder, eller om du skal ansætte en vikar? DK Vikarservice gør det nemt at ansætte den rigtige, og du kan trygt overlade hele processen til os.

 


Stor fleksibilitet med vikarbureau i Aarhus

Som vikarbureau i Aarhus får vi henvendelser om vikarer til mange forskellige opgaver. Herunder kan du se, hvilke områder vi er specialiserede i. Listen er ikke udtømmende, så hvis du mangler vikarer inden for andre segmenter, kan vi helt sikkert hjælpe dig med det også.

 

Ingenting er overladt til tilfældighederne, når vi skal finde det helt rigtige match mellem dine behov og vikarens kompetencer. Det skal være sjovt at være vikar, og det skal være trygt at være arbejdsgiver, og derfor kræver det en særlig indsats at finde det rette match – og den lægger vi gerne.

Når du laver en aftale med DK Vikarservice, overtager vi også al administration i forbindelse med vikaraftalen, og du skal derfor blot koncentrere dig om at drive virksomheden – så sørger vi for lønudbetalinger, feriepenge og deslige.

Alle vikarer bliver screenet og afleverer CPR-nummer, og vi kan stå 100% inde for deres kompetencer.

 


Kunne du tænke dig at blive vikar i Aarhus?

Vi mangler altid dygtige medarbejdere til spændende jobs. Hvis du overvejer at blive vikar i Aarhus, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Enten har vi allerede jobbet, der lige passer til dig, eller også registrerer vi dig i vores database. Så kan vi kontakte dig, når der er et match med din profil.

Det er trygt og sikkert at være vikar hos DK Vikarservice. Vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, så du er sikret gode vilkår overenskomstmæssige løn hele vejen igennem.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.