Vikarbureau Aalborg

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Aalborg

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal fastansætte en ny medarbejder, eller om du skal ansætte en vikar? DK Vikarservice gør det nemt at ansætte den rigtige. Overlad hele processen til os, hvad enten du ønsker en vikar i Aalborg, en try and hire-løsning eller en eller flere nye medarbejdere – vi er eksperter i det hele.

Brug tiden på det, du er god til, så ordner vi alt det praktiske i forbindelse med at finde lige præcis den arbejdskraft, du skal bruge. DK Vikarservice har både udenlandske og danske vikarer i databasen, og vi har både faglærte og ufaglærte medarbejdere.

 

Stor fleksibilitet med vikarbureau i Aalborg

I bygge-, lager- og logistikbranchen er det nødvendigt med stor fleksibilitet i medarbejderstaben, og det kan du få med et vikarbureau i Aalborg. Vi kan blandt andet hjælpe med smede og svejsere til skibsbyggeri, maskinførere til tunneludgravninger, elektrikere til store haller og meget andet.

Neden for kan du se, hvilke områder vi er specialiserede i. Listen er ikke udtømmende, så hvis du mangler vikarer inden for andre segmenter, kan vi også hjælpe her.

Hos DK Vikarservice lægger vi os i selen for at finde det hele rigtige match mellem dine behov og vikarens kompetencer. Det skal være sjovt at være vikar, og det skal være trygt at være arbejdsgiver. Det ved vi – og vi forstår, at det er en tillidssag at overlade til andre at finde en ny medarbejder til sin virksomhed.

Når du laver en aftale med DK Vikarservice, slipper du for administration af vikaraftalen. Den overtager vi nemlig. Derved kan du være sikker på, at dine vikarer aflønnes efter de til enhver tid gældende regler og love.

 

Bliv vikar i Aalborg

Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere til seriøse og spændende virksomheder. Hvis du overvejer at blive vikar, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Enten har vi allerede jobbet, der er som skræddersyet til dig, eller også registrerer vi dig i vores database. Så kan vi kontakte dig, når der er et match mellem de kvalifikationer, der efterspørges, og dit CV.

Det er trygt og sikkert at være vikar hos DK Vikarservice. Vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, så du er sikret hele vejen igennem. Har du lyst til at prøve et try and hire-forløb med henblik på en fastansættelse, er det også en mulighed.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.