Vikarbureau Aabenraa

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Aabenraa

Mangler du mandskab til dit byggeprojekt i det sønderjyske lige nord for grænsen? Med et vikarbureau i Aabenraa kan du få de rette lokale kompetencer, uanset om du søger faglært eller ufaglært arbejdskraft – og vi hjælper dig hellere end gerne. Hos DK Vikarservice kan vi finde en vikar inden for ganske få dage, og du kan hyre på et try and hire-forløb, hvis du overvejer at fastansætte vedkommende. Herudover tilbyder vi også almindelig rekruttering.

En vikar er som regel vant til at arbejde i forskellige funktioner, som giver en alsidighed, der ikke altid findes i en fast stilling, og der kan derfor være mange fordele ved vikaransættelser. Vi har både dansk og udenlandsk arbejdskraft til rådighed, og vores mission er altid at levere den bedst mulige arbejdskraft.

 


Få den rigtige profil med et vikarbureau i Aabenraa

Du vil aldrig komme til at opleve, at DK Vikarservice bare tager en tilfældig profil frem fra hylden, når du skal bruge en vikar. Vi er altid meget omhyggelige med at matche den rigtige medarbejder med behovet. Vi starter med at holde et indledende møde, hvor alle relevante betingelser lægges frem, så vi får en fornemmelse både af jeres behov og af jeres virksomhedskultur.

Vores primære kompetencer ligger i fagene på nedenstående liste, men vi kan finde arbejdskraft til langt de fleste brancher, så tøv ikke med at spørge os.


Med DK Vikarservice som dit vikarbureau i Aabenraa slipper du desuden for de administrative opgaver i forbindelse med ansættelserne. Vi overtager det hele. Vores vikarer registrerer deres timer i vores system, hvor vi håndterer alt fra udbetaling af løn, feriepenge, overarbejde etc.

 


Overvejer du at blive vikar i Aabenraa?

Der er altid mange spændende opgaver i det sønderjyske, som skal løses af vikarer, og hvis du for eksempel er midt mellem to jobs eller netop færdiguddannet og ikke kan finde et fast job, så søg endelig ind til DK Vikarservice som vikar i Aabenraa.

Hvad enten du er dansk statsborger eller fra et andet land, har vi et job til dig. Send os en ansøgning allerede i dag. Du kan også lade dig registrere i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal. På den måde er du altid sikret en overenskomstmæssig løn.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.