Ufaglært vikar

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Find en ufaglært vikar til kortere eller længere vikariat

Lad DK Vikarservice hjælpe din virksomhed med at finde pålidelige og kompetente ufaglærte vikarer. Hvis du overlader opgaven til os, kan du byde velkommen til en vikar inden for ganske få dage, og du kan enten bestille en vikar på almindelige vilkår eller via et try and hire-forløb. I sidstnævnte tilfælde har du vikaren på prøve i en til fire måneder med henblik på senere fastansættelse.

Du slipper selv for al besværet med at søge, finde og bestille en vikar med os som din samarbejdspartner. Vi er med fra start til slut. Vi har både udenlandsk og dansk arbejdskraft i databasen, og vores mission er altid at levere den bedst mulige arbejdskraft.

 

Ufaglært vikar til mange forskellige opgaver

Uanset om du mangler mandskab til små eller store opgaver, har vi hos DK Vikarservice ufaglærte medarbejdere, der kan springe til på byggerier og andet med kort varsel i hele Danmark. Vi skal blot bruge nogle få dage til at matche jeres behov med de kompetencer, vores vikarer besidder.

Vi bruger mange ressourcer på at finde det rette match, og vores spidskompetence er at lave profilmatch, som sikrer, at virksomhed og medarbejder passer sammen. Vi sender aldrig en ufaglært vikar ud, før vi er sikre på, at det er den rette medarbejder til jobbet.

DK Vikarservice kan umiddelbart hjælpe dig med medarbejdere inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde din branche på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig.


Kontakt os i dag og fortæl os, hvilken medarbejder du mangler, så finder vi det rette match og sender en ufaglært vikar ud til din virksomhed om nogle få dage. 

 

Vi håndterer alt det administrative

Normalt kan det være en stor mundfuld for administrationen i en virksomhed at håndtere midlertidig arbejdskraft – også ufaglærte vikarer – men ikke hos DK Vikarservice. Det klarer vi nemlig for dig.

Vi har udviklet vores egen app, hvor vikaren registrerer sine timer, så vi nemt og smertefrit kan udbetale løn, feriepenge, weekendtillæg osv. til vikaren, og hvor du naturligvis kan følge med i registreringen.

Alle vores vikarer bliver screenet og afleverer CPR-nummer, og vi er meget omhyggelige med ordnede arbejdsforhold. Derfor er vi også medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, hvilket betyder, at alle overenskomstmæssige forhold altid bliver overholdt.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.