Try & hire - et unikt forløb der sigter mod fastansættelse

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Er du nervøs for at ansætte den forkerte medarbejder? Så kan du med fordel overveje vores try and hire-forløb, der er udviklet nøjagtigt for at imødekomme den problemstilling. 

Der er store fordele ved at ansætte og at blive ansat på try and hire-forløb. Når både virksomhed og vikar kan få lov at se hinanden an og mærke, om der er kemi mellem dem inden en fastansættelse, bliver en fast stilling nemmere en holdbar og succesfuld løsning.


Try and hire – for virksomheder

Når du bestiller en vikar på et try and hire-forløb, er det med det helt klare mål at ende med at fastansætte medarbejderen. Her kan du så at sige have vikaren på prøve først uden at forpligte dig med en ansættelseskontrakt med det samme, og dermed forebygger du fejlrekruttering.

Et try and hire-forløb hos os vil typisk strække sig over en periode på en til fire måneder, hvor virksomheden og vikaren kan se hinanden an og finde ud af, om der er det rette match. 

DK Vikarservice kan tilbyde try and hire-forløb for vikarer med nedenstående kompetencer inden for byggeri, lager og produktion. Kan du ikke finde det ønskede håndværk på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig.


Kontakt os i dag og fortæl os, hvilken medarbejder du mangler, så finder vi det rette match og sender en vikar ud på try and hire-betingelser om nogle få dage.


Try and hire – ansøg i dag og kom i betragtning til en fastansættelse

Er du på udkig efter et nyt job, men holder du dig lidt tilbage, fordi du er usikker på, hvad du vil, så er vores try and hire-forløb det helt rigtige for dig. Her har du mulighed for at prøve din ønskestilling af først ved at arbejde i den pågældende virksomhed i en periode på en til fire måneder som vikar.

Den periode kan du bruge til at mærke efter, om du føler dig tilpas i stillingen, og om dine kompetencer bliver udnyttet fuldt ud.

Når try and hire-perioden er slut, bliver du ansat i virksomheden, hvis både du og arbejdsgiveren synes, det er en god idé. Hos DK Vikarservice har vi en succesrate på 86%, når det kommer til ansættelser som følge af et try and hire-forløb, og der er derfor gode chancer for at lande dit næste job.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.