With you all the way

Tømrer –
klar til at arbejde

Til tømrervirksomheder har vi både faglærte tømrer
og arbejdsmænd klar til at klare jeres opgaver.
Oplys os om typen af opgaver,
så matcher vi med rette vikarer.

With you all the way

Try & hire course

When you book a temporary worker through a Try & hire program, it is with a desire to hire the temp.

Mangler du en tømrervikar?

Står du og mangler en tømrervikar til et bygge- og anlæg, bolig- og erhvervsbyggeri? Vi har hos DK Vikarservice et stort kartotek af dygtige faglærte og ufaglærte tømrer, der kan hjælpe til på byggeprojekter i hele Danmark.

Vi forbinder kvalitetsvikarer med virksomheder, der akut står og mangler en vikar. Som medlem af Dansk byggeri, er du sikker på høj kvalitet.

Mandskab til gammelt og nyt byggeri

Skal du have renoveret ældre bygninger eller står du med et nybyggeri og ombygning indenfor det offentlige eller private, så har vi mandskab til dette.

Vi har kunder i stort set hele landet, som har hyreret tømrervikarer fra os. Nogle af det større byer der kan nævnes er: Aalborg, Randers, Aarhus, Silkeborg, Horsens, Vejle, Esbjerg, Kolding, Fredericia, Odense, Svendborg, Nyborg, Slagelse, Næstved, Ringsted og hele Københavnsområdet.

Vi har også mandskab til dit byggeprojekt. Du er meget velkommen til at ringe for at hører mere.

Høje faglige kompetencer blandt vores tømrervikarer

Vores vikarer kommer fra både Danmark og udlandet. De betaler alle dansk skat og er  registreret i vores system. Du har 100 % tryghed, når du rekrutterer vikarer til tømrerarbejde hos os.

Vi er en del af Dansk Byggeri, som er din sikkerhed for at de folk du ansætter, arbejder under ordnede forhold. At de bliver betalt løn, feriepenge, pension m.m. Det er ligeså din tryghed for, at du får en vikar, som vi kan stå indenfor og har screenet, så du får den bedst mulige arbejdskraft.

Our temps are physically fit and are all used to working outdoors.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment consultant

Danesh Thangarajah 
Tlf: 30 20 77 24
dt@dkvikarservice.dk

Vi har tømrervikarer til alle typer af projekter

Vores tømrere kan meget mere end hvad vi kan liste her. Dette er nogle af de opgaver vores tømrervikarer ofte bliver sendt ud til. bemærk at det oftest laver meget mere en blot en opgave.

Vores vikarer er inde i de forskellige krav omkring byggeri i Danmark. De er udstyret med stor interesse og kendskab til faget. De er praktisk anlagte, har øje for detaljen, og forståelse for fundamentet og fokus på kvalitet.