Temporary employment service

Når vi hyrer en vikar ind til dig, er vi med hele vejen.
Det er vigtigt for os at vikaren er godt klædt på til opstarten.

Temporary employment services

Vælg et område og læs mere om vikarservices indenfor branchen.
temporary painter

painter

Mangler du en malervikar til et byggeprojekt? Uanset om det er stort eller småt har DK Vikarservice faglærte og ufaglærte maler vikarer i hele Danmark.

blacksmith and welder temporary worker

Blacksmith/welder

Vores vikarer kan hjælpe med alt fra svejsning til aircondition. De står klar til at løse alt fra små til store arbejdsopgaver.

temporary carpenter

Carpenter

Står du og mangler en tømrervikar til et bygge- og anlæg, bolig- og erhvervsbyggeri? Vi har mange dygtige faglærte og ufaglærte tømrer, der kan hjælpe til på byggeprojekter i hele Danmark.

temporary plumber

PLUMBING

Har du akut brug for en der kan lave VVS arbejde? Vi har VVS vikarer klar til dig! De er klar til at lave alt arbejde indenfor branchen. Vi bruger kun uddannede VVS’ere og sikre os altid at det er i høj kvalitet.

temporary electrician

electricians

Usanset om det er et stort eller småt byggeri har DK Vikarservice faglærte elektrikere der kan springe til i hele landet med kort varsel.

production and storage temps

Production / storage

Lige meget hvilken type lagerarbejder I mangler, har vi en vikar der passer til jobbet. Vi kan på kort tid finde både faglært og ufaglært arbejdskraft til lager arbejde i hele landet.

labourer and handyman temporary worker

Worker

Uanset om det er stort eller småt byggeri, har vi hos DK Vikarservice faglærte og ufaglærte arbejdsmænd, der kan til springe på byggerier og andet med kort varsel i hele Danmark.

substitute machine operator

Machine operator

Vores store katalog af maskinfører består bl.a. af folk der kan køre rendegravere, mejetærskere, skovningsmaskiner og bulldozere.

glarmester vikar

Glazier

Har du brug for en glarmester til udskiftning af vinduer eller montering af glasfacader? Så har vi de helt rette vikarer til jer.

temporary paving worker

Paving contractor

No matter how big or small, DK Vikarservice has skilled and unskilled paving contractors across Denmark. You can get the paving contractors you need as early as three days before your project starts.

demolisher and labourer temporary worker

Demolisher

Har du brug for medarbejdere til tunge opgaver, som nedrivning, så kan vores vikarer hjælpe dig. Når jeres faste mandskab har brug for ekstra hænder, kommer vores og supplerer dem.

SOSU

Står du og mangler SOSU-medarbejdere? Så kan vi hjælpe, vores vikarer har både mulighed for korte og lange vikariater og vi går altid målrettet efter at matche vikarerne med den rette arbejdsplads.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!