Med try & hire forløbet kan i  som virksomhed
prøve jeres nye medarbejder af inden i ansætter

Står I og mangler en medarbejder?

Står I og mangler en medarbejder, men gerne vil prøve medarbejderen af først, er vores Try & hire forløb det helt rigtige.

Try & hire er en metode, hvor I får mulighed for at afprøve en kandidat i en midlertidig stilling, før I beslutter jer for at ansætte vedkommende fast. Dette giver jer mulighed for at evaluere kandidatens færdigheder og personlighed, samt sikre, at der er et godt match mellem virksomheden og kandidaten.

Et Try & hire forløb hos os vil typisk strække sig over en periode på en til fire måneder, her ser virksomheden og vikaren hinanden an og finder ud af om det er det rette match.
 

I vores arbejde bestræber vi os meget på at finde det rette match og vores spidskompetence er at lave profilmatch som sikre at virksomhed og medarbejder passer sammen. 

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!

Temporary employment services

Vælg et område og læs mere om vikarservices indenfor branchen.
temporary painter

painter

Mangler du en malervikar til et byggeprojekt? Uanset om det er stort eller småt har DK Vikarservice faglærte og ufaglærte maler vikarer i hele Danmark.

blacksmith and welder temporary worker

Blacksmith/welder

Vores vikarer kan hjælpe med alt fra svejsning til aircondition. De står klar til at løse alt fra små til store arbejdsopgaver.

temporary carpenter

Carpenter

Står du og mangler en tømrervikar til et bygge- og anlæg, bolig- og erhvervsbyggeri? Vi har mange dygtige faglærte og ufaglærte tømrer, der kan hjælpe til på byggeprojekter i hele Danmark.

labourer and handyman temporary worker

Worker

Uanset om det er stort eller småt byggeri, har vi hos DK Vikarservice faglærte og ufaglærte arbejdsmænd, der kan til springe på byggerier og andet med kort varsel i hele Danmark.

substitute machine operator

Machine operator

Vores store katalog af maskinfører består bl.a. af folk der kan køre rendegravere, mejetærskere, skovningsmaskiner og bulldozere.

glarmester vikar

Glazier

Har du brug for en glarmester til udskiftning af vinduer eller montering af glasfacader? Så har vi de helt rette vikarer til jer.