With you all the way

Vikarbureau
Horsens

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Dit vikarbureau i Horsens

Hos DK Vikarservice tilbyder vi løsninger, der matcher jeres behov, og som vikarbureau i Horsens har vi gode erfaringer med at finde dygtige og pålidelige vikarer til dig, der efterspørger medarbejdere fortrinsvis til produktion og byggeri.

Du har mulighed for enten at bestille en vikar til et tidsafgrænset job, eller du kan vælge vores try and hire-forløb. I sidstnævnte tilfælde kan du og vikaren prøve forholdet af i en periode, inden I beslutter jer for at gøre ansættelsen permanent. Passer I ikke til hinanden, får du blot en ny vikar på prøve. Endelig kan vi også tilbyde rekruttering.

DK Vikarservice prioriterer research meget højt, før vi matcher en vikar med den ønskede profil til jobbet. Vi har både danske og udenlandske medarbejdere i vores database, der både er faglærte og ufaglærte.

 

Alsidige vikarer med vikarbureau i Horsens

Nedenfor har vi anført de fagområder, vi er specialiserede i. Har du andre ønsker end inden for disse faggrupper, har vi et stort netværk, og vi kan altid hjælpe dig videre i din søgning.

Klik dig ind på hver enkelt branche og læs mere om vores dygtige vikarer:

Lad os sige, at DK Vikarservice har indgået en aftale med din virksomhed om en vikar til et bestemt projekt, der har en deadline. Pludselig ændres tidsplanen, og du har ikke brug for vikaren i mere end halvdelen af den aftalte tid. Hænger du så på vikaren resten af den aftalte tid? Naturligvis ikke. Alle vikaraftaler kan opsiges med en uges varsel uanset årsag.

Du bliver med andre ord aldrig ladt i stikken af os. Heller ikke når vi hyrer nye vikarer ind. Vi er meget grundige i forarbejdet, og alle vikarer bliver screenet og CPR-tjekket inden ansættelse.

Vi har oven i købet overtaget alt det administrative for dig. Det gælder eksempelvis lønadministration, sygemeldinger, feriepenge osv. Såvel vikar som arbejdsgiver kan følge med i alle bevægelser på en app udviklet af DK Vikarservice.

 

Bliv vikar i Horsens

Er du ledig eller imellem to jobs, og mener du at kunne byde ind med gode kompetencer og godt humør – ja, så vil vi gerne tilbyde dig et vikarjob. Tøv ikke med at kontakte os, uanset om du er dansker eller udlænding, vi har jobs til alle.

Vi slår jævnligt nye stillinger op, men du kan også oprette dig i vores database, så vi kan kontakte dig, så snart vi har det rette match. Hos DK Vikarservice er vi medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, hvilket betyder, at din overenskomst altid bliver overholdt.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.