With you all the way

Vikarbureauet
DK Vikarservice

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Vikarjob Odense

DK Vikarservice er et vikarbureau, der tilbyder forskellige services i hele Danmark. Lige fra den velkendte tidsbegrænsede vikarservice, til det populære try and hire-forløb over til traditionel rekruttering. Hvad enten du søger vikarjob i Odense i kortere eller længere tid, kan vi derfor være dig behjælpelig.

Vi ansætter både danske og udenlandske vikarer, og vi hjælper virksomheder med både ufaglærte og faglærte medarbejder – og vi har helt sikkert plads til dig i vores udvalg af kandidater. 

 

Få vikarjob i Odense

Kontakt os endelig, hvis du overvejer at skifte job eller branche, eller du ikke helt kan beslutte dig for en ny fastansættelse. Vi kan eventuelt tilbyde dig vikarjob i Odense. Alt, du behøver for at komme i betragtning, er et åbent sind og et match med de brancher, vi søger.

DK Vikarservice ansætter vikarer til forskellige stillinger inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde dit eget håndværk på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan bruge dig.

Vi lægger mange ressourcer i at finde det rette match mellem virksomheden og medarbejder. Det er vigtigt, at både vikar og arbejdsplads er trygge og tilfredse, og derfor er profilmatch et af vores største fokusområder.

 

Bliv vikar i Odense

Hos DK Vikarservice ansætter vi vikarer i Odense både til tidsubestemte vikaransættelser og til det, vi kalder try and hire-forløb. Vi gør en særlig indsats for vores try and hire-forløb, da vi har en reel interesse i at få dig i fast arbejde, og det kan være det helt rigtige valg, hvis du gerne vil prøve arbejdspladsen af, inden du takker ja til en fastansættelse. Et try and hire-forløb kan være fra en til fire måneder.

Hvad enten du er dansk statsborger eller fra et andet land, hører vi gerne fra dig. Kom frisk og send os en ansøgning. Du kan også lade dig registrere i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, og DK Vikarservice er med dig hele vejen både i udvælgelsesprocessen og under vikariatets forløb. Der er helt klare regler for ting som feriepenge, sygdom, ledighedsperioder osv., som vi hjælper dig med at holde styr på – og du får naturligvis overenskomstmæssig løn under hele din ansættelse.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.