With you all the way

Vikarbureauet
DK Vikarservice

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Vikarjob København

DK Vikarservice er et vikarbureau, der har specialiseret sig i at finde vikarer til virksomheder i hele Danmark, og vi tilbyder flere forskellige services. Først og fremmest almindelig vikarassistance, men også et try and hire-forløb samt almindelig rekruttering. Hvad enten du søger vikarjob i kortere eller længere tid, kan vi være dig behjælpelig.

Vi ansætter både danske og udenlandske vikarer, og vi hjælper virksomheder med både ufaglærte og faglærte medarbejdere, så der er også et job til dig.

 

Vikarjob i København

Går du med tanker om at skifte job eller branche, eller kan du ikke helt beslutte dig for en ny fastansættelse, så start eventuelt som vikar i København hos DK Vikarservice. Alt, du behøver for at komme i betragtning, er et åbent sind og et match med de brancher, vi søger.

DK Vikarservice ansætter vikarer til forskellige stillinger inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde dit eget håndværk på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan bruge dig.

I vores arbejde bestræber vi os på at finde det rette match, og vores spidskompetence er at lave et profilmatch, som sikrer, at virksomhed og medarbejder passer sammen. 

 

Få job som vikar i København

Hos DK Vikarservice ansætter vi både til tidsubestemte vikaransættelser og til det, vi kalder try and hire-forløb, og vi gør en særlig indsats for sidstnævnte, da vi har en reel interesse i at få dig i fast arbejde.

Med en try and hire-forløb kommer du på prøve hos en virksomhed som vikar i en til fire måneder. Når perioden er slut, bliver du ansat i virksomheden, hvis I er det rette match. Det er vigtigt for os, at det er det rette match allerede fra begyndelsen, og derfor lægger vi os i selen for at finde den rette virksomhed til dig.

Succesraten er da også stor. Vores indsats har bevirket, at 86% af vores try and hire-forløb ender i fastansættelse.

Hvad enten du er dansk statsborger eller fra et andet land, hører vi gerne fra dig. Kom frisk og send os en ansøgning. Du kan også lade dig registrere i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer. DK Vikarservice er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal. På den måde er du altid sikret en overenskomstmæssig løn.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.