With you all the way

Vikarbureauet
DK Vikarservice

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Vikarjob Esbjerg

DK Vikarservice er et vikarbureau, der har hovedkontor i Odense, og som har specialiseret sig i at finde vikarer til virksomheder i hele Danmark. Vi tilbyder flere forskellige virkarservices, lige fra almindelig vikarassistance over traditionel rekruttering til try and hire-forløb. Hvad enten du søger vikarjob i kortere eller længere tid, kan vi derfor hjælpe dig.

Vi ansætter både danske og udenlandske vikarer, og vi hjælper virksomheder med både ufaglærte og faglærte vikarer. Vi er ikke tilfredse, før vi har fundet det hele rigtige match til den opgave, kunden efterspørger – og måske er det netop dig, vi er på udkig efter til et vikarjob i Esbjerg.

 

Vikarjob i Esbjerg

Vi ansætter blandt andet vikarer i Esbjerg til forskellige stillinger inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde dit eget håndværk på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – det er ikke usandsynligt, at vi kan finde et virksomhed, der har brug for netop dine kompetencer.

Vores succes afhænger i høj grad af, hvor tilfredse både vikar og virksomhed er. Derfor er det vores klare mål, at vi til hver en tid kan skaffe dig det vikariat, du har brug for, og vores topprioritet er altid at sikre en høj grad af profilmatch mellem virksomhed og vikar.

 

Find arbejde som vikar i Esbjerg

Der er altid mange spændende opgaver i Esbjerg og omegn, der skal løses af vikarer, og måske har vi allerede den stilling i databasen, der efterspørger dig og dine kompetencer. 

Vi ansætter både vikarer til tidsbegrænsede stillinger, ligesom vi tilbyder det, vi kalder for try and hire-forløb. Her gør vi – sammen med virksomheden – en ekstra indsats for at få dig ud i et forløb, der ender med en fastansættelse. Forløbet varer som regel mellem en og fire måneder, hvor både du og virksomhed kan se hinanden an og mærke efter, om der er det helt rigtige match.

DK Vikarservice er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, og på den måde kan vi garantere, at du altid kommer til at arbejde under ordnede forhold såvel som til overenskomstmæssig løn. 

Så kort og godt: Hvad enten du er dansk statsborger eller fra et andet land, hører vi gerne fra dig. Send os en ansøgning, eller skriv dig op i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer i Esbjerg.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.