With you all the way

Vikarbureauet
Aarhus

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Vikarjob Aarhus

Hos DK Vikarservice har du mulighed for at blive tilknyttet som vikar på arbejdspladser i Aarhus og omegn. Vi tilbyder enten almindelig vikarassistance eller et try and hire-forløb til vores kunder, og uanset om du søger vikarjob i kortere eller længere tid, kan vi hjælpe dig.

Vi ansætter både danske og udenlandske vikarer, og vi hjælper virksomheder med både ufaglærte og faglærte vikarer, og du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du drømmer om at tage din tørn på arbejdsmarkedet gennem et vikarjob.

 

Få et vikarjob i Aarhus

Har du lyst til og mulighed for at prøve det frie liv som vikar, så start eventuelt i Aarhus hos DK Vikarservice. Alt, du behøver for at komme i betragtning, er et åbent sind og et match med de brancher, vi søger vikarer inden for.

DK Vikarservice ansætter vikarer til forskellige stillinger inden for nedenstående fag. Det er dog ikke en liste, der hundrede procent dækker vores kunders behov, og du er derfor velkommen til at kontakte os, selvom dit fag ikke er nævnt.

Som vikarbureau i Aarhus er et af vores primære fokuspunkter at finde det helt rigtige match mellem opgavens karakter og vikarens kompetencer. Derfor gør vi et stort forarbejde hos kunden først, så vi er sikre på, at vikaren har lige præcis den profil, der matcher den aktuelle opgave.

 

Få job som vikar i Aarhus

Hos DK Vikarservice ansætter vi i Aarhus både til tidsbegrænsede vikaransættelser og til det, vi kalder try and hire-forløb. Fordelen ved et try and hire-forløb er, at du har mulighed for at se virksomheden an, inden du eventuelt takker ja til en fastansættelse – og det gælder naturligvis også den anden vej rundt, hvor virksomheden kan se, om du matcher kravene til kompetencer og personlighed, inden de tilbyder dig en ansættelse. 

Vi slår jævnligt nye stillinger op, du kan ansøge, hvis du drømmer om at blive vikar i Aarhus – alternativt kan du oprette dig i vores database, så vi kan kontakte dig, så snart vi har det rette match mellem kompetencer og efterspørgsel på vikarer. Vi er altid på udkig efter dygtige vikarer i Aarhus, og du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt – uanset om du er faglært eller ufaglært, dansker eller udlænding.

DK Vikarservice er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, hvilket sikrer dig overenskomstmæssig løn, når du arbejder som vikar.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.