With you all the way

Vikarbureauet
DK Vikarservice

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Vikarjob Aalborg

DK Vikarservice er et vikarbureau, der tilbyder flere forskellige services i hele Danmark, herunder Aalborg. Vores ydelser kan inddeles i tre, nemlig vikarservice, rekruttering og try and hire. Det betyder, at vi tilbyder lige præcis den arbejdskraft, virksomheder inden for byggeindustrien mangler, hvad enten det er for en kort periode eller til en fastansættelse.

Vi har både udenlandsk og dansk arbejdskraft i databasen, ligesom vi kan finde både faglærte såvel som ufaglærte vikarer til virksomheder i hele området omkring Aalborg – og vores services bygger altid på fleksibilitet, gennemsigtighed og respekt.

 

Få et vikarjob i Aalborg

DK Vikarservice ansætter vikarer til forskellige stillinger inden for nedenstående fagområder. Kan du ikke finde dit eget håndværk på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig alligevel.

I vores arbejde bestræber vi os meget på at finde det rette match mellem kandidaterne og virksomhederne, og vores spidskompetence er at foretage en grundig research, som sikrer, at virksomhed og medarbejder passer sammen. 

 

Bliv vikar i Aalborg

Er du ledig, og mener du at kunne byde ind med god arbejdskraft og godt humør, og vil du gerne have et job som vikar i Aalborg – ja, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Det gælder uanset, om du er dansker eller kommer fra udlandet. Du kan også lade dig registrere i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Hos DK Vikarservice ansætter vi i Aalborg vikarer til traditionelle vikariater såvel som til det, vi kalder try and hire-forløb. Sidstnævnte er en af vores store kæpheste, og det er et forløb, der sigter efter, at du som vikar skal blive fastansat i virksomheden. Forløbet varer en til fire måneder, hvor du er ansat som vikar hos en given virksomhed, der ønsker en fast medarbejder på sigt. Perioden bruger I begge til at finde ud af, om der er grobund for en fastansættelse. 

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, og det betyder, at du – også som vikar i Aalborg – er sikret den overenskomstmæssige løn for din branche såvel som ordnede arbejdsforhold.

Vil du høre mere om mulighederne for et vikarjob i Aalborg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter kvalificerede kandidater – faglærte såvel som ufaglærte.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.