With you all the way

Vikarbureau
Viborg

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Dit vikarbureau i Viborg

Leder du efter et vikarbureau i Viborg, så lad DK Vikarservice hjælpe dig. Vi har gode erfaringer med at finde dygtige og pålidelige vikarer til dig, der efterspørger medarbejdere fortrinsvis til byggebranchen. 

Vores services omfatter enten bestilling af en vikar til et tidsbestemt job, vores try and hire-forløb, eller rekruttering. Med try and hire kan du og vikaren se hinanden an i en periode, inden en fastansættelse kommer på tale. Er der ikke et perfekt match, siger vikaren blot farvel og tak for denne gang, og du kan få en ny vikar på prøve.

Hos DK Vikarservice bruger vi mange ressourcer på at lære din virksomhed at kende, inden vi matcher en vikar med den ønskede profil til jobbet. Vi har både danske og udenlandske medarbejdere i vores database, og hvad enten du skal bruge faglært eller ufaglært arbejdskraft, kan vi finde det til dig.

 

Alsidige vikarer hos vikarbureau i Viborg

Nedenfor kan du se, hvilke fagområder vi er specialiserede i. Hvis du mangler en medarbejder med andre kompetencer end de nævnte, kan vi dog sagtens hjælpe dig alligvel, så hold dig ikke tilbage med at tage kontakt. 

Det sker ofte, at tidsplaner for projekter af enhver art har det med at skride. Det forrykker mange aftaler i forbindelse med byggeriet, og det udløser dagbøder og det, der er værre. Hvis du har bestilt en vikar hos os til en fastlagt periode, er der ingen grund til bekymring. Alle vikaraftaler indgået med DK Vikarservice kan opsiges med en uges varsel.

Vi er meget omhyggelige, når vi tager vikarer ind. Alle ansøgere bliver screenet, og alle skal aflevere CPR-nummer. Samtidig er vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund. Der vil derfor aldrig være tvivl om, hvorvidt vi udbetaler overenskomstmæssig løn, og du kan derfor roligt lade os være dit faste vikarbureau i Viborg.

 

Vi håndterer alt det administrative

At administrere mange vikarer i sin virksomhed kræver et stort overblik, og at man holder sig ajour med lovgivning, regler og andre krav. Når du indgår en aftale med DK Vikarservice, kan du give slip på alt administrativt vedrørende dine vikarer – det klarer vi.

Vi har overtaget det hele for dig. Lige fra lønadministration, sygemeldinger og feriepenge til overholdelse af alle juridiske aspekter. Såvel vikar som arbejdsgiver kan følge med i timeforbrug, lønudbetaling og afspadsering på en app udviklet af DK Vikarservice.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.