With you all the way

Temp agency
Vejen

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Your temp agency in Vejen

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal fastansætte en ny medarbejder, eller om du skal ansætte en vikar? DK Vikarservice gør det nemt for dig at tage den rigtige beslutning. Vi tilbyder at varetage hele processen for dig, uanset om du ønsker en vikar i Vejen, en try and hire-løsning eller at rekruttere en ny medarbejder – vi er eksperter i det hele.

Hvis du blot koncentrerer dig om det, du er god til, så ordner vi alt det praktiske i forbindelse med at finde lige præcis den arbejdskraft, du skal bruge. Vi har både udenlandske og danske vikarer i databasen, og vi tilbyder både faglærte og ufaglærte medarbejdere.

 

Bred faglighed med vikarbureau i Vejen

Bygge-, lager- og logistikbranchen kræver stor fleksibilitet i medarbejderstaben. Det kan du finde med vores vikarbureau i Vejen. Neden for kan du se, hvilke områder vi er specialiserede i – listen er dog ikke udtømmende, så hvis du mangler vikarer inden for andre segmenter, kan vi også hjælpe her.

Hos DK Vikarservice bruger vi mange ressourcer på at finde det helt rigtige match mellem dine behov og vikarens kompetencer. Det skal være sjovt at være vikar, og det skal være trygt at være arbejdsgiver. Det er altid en tillidssag at overlade det til andre at finde en ny medarbejder til sin virksomhed, og vi lægger os altid i selen for at give dig den bedste oplevelse.

Når du laver en aftale med DK Vikarservice, slipper du for administration af vikaraftalen. Den overtager vi nemlig. Derved kan du være sikker på, at dine vikarer aflønnes efter de til enhver tid gældende regler og love.

Vi har udviklet vores egen app, hvor vikaren registrerer sine timer, så vi nemt og smertefrit kan udbetale løn, feriepenge, weekendtillæg osv. til vikaren. Du har naturligvis også adgang til systemet, så du kan følge med i registreringen.

 

Er du frisk på at blive vikar i Vejen?

Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere til seriøse og spændende vikariater. Hvis du overvejer at blive vikar, så skynd dig at kontakte os. Måske har vi allerede et job, der bare venter på dig, eller også registrerer vi dig i vores database. Så kan vi kontakte dig, når der er et match mellem de kvalifikationer, der efterspørges, og dine kompetencer.

Det er trygt og sikkert at være vikar hos DK Vikarservice. Vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, så du er sikret hele vejen igennem. 

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.