With you all the way

Vikarbureau
Taastrup

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Dit vikarbureau i Taastrup

Mangler du mandskab til dit byggeprojekt på vestegnen i hovedstadsområdet? Et vikarbureau i Taastrup kan være det rette valg, og hos DK Vikarservice hjælper vi dig gerne. Vi har et væld af gode lokale kompetencer, uanset om du søger faglært eller ufaglært arbejdskraft, og vi kan levere en vikar inden for ganske få dage, ligesom du kan hyre på try and hire-vilkår, hvis du overvejer at fastansætte.

Leder du efter en eller flere faste medarbejdere, tilbyder vi også rekruttering. Vores brede netværk og berøringsflade med mange forskellige brancher giver os en klar fordel, når de rigtige kandidater skal tiltrækkes. 

 

Den rigtige profil med et vikarbureau i Taastrup

Det kommer aldrig til at ske, at DK Vikarservice bare tager en tilfældig profil frem fra hylden, når vi skal finde en vikar. Tværtimod. Vi er altid meget omhyggelige med at matche den rigtige medarbejder med behovet. Forud for en aftale med os afholder vi et indledende møde med din virksomhed, hvor alle relevante faktorer lægges frem, så vi kan finde den rette vikar til dig.

DK Vikarservice kan opfylde ethvert behov, du måtte have – faglært eller ufaglært, dansker eller udlænding. Vores hovedkompetencer ligger i fagene på nedenstående liste, men vi har kontakter i branchen, der gør, at vi kan skaffe dig en medarbejder fra andre brancher også.

Vores succes afhænger af virksomhedens tilfredshed. Derfor er det vores klare mål, at vi til hver en tid kan skaffe dig den arbejdskraft, du har brug for.

Selv de administrative opgaver har vi overtaget for dig, når du får en vikar gennem DK Vikarservice. Vores vikarer registrerer deres timer i vores system, så vi håndterer alt fra udbetaling af løn og feriepenge til overarbejde, sygdom etc.

 

Har du lyst til at blive vikar i Taastrup?

Der er altid mange spændende opgaver på vestegnen, der skal løses af vikarer, og hvis du for eksempel er midt mellem to jobs eller netop færdiguddannet og ikke kan finde et fast job, så søg endelig ind til DK Vikarservice.

Vi slår jævnligt nye stillinger op, du kan ansøge. Hvis du ikke kan vente på det, kan du registrere dig i vores database, så vi kan kontakte dig, så snart vi har det rette match. 

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, og dermed er du altid sikret en overenskomstmæssig løn.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.