With you all the way

Temp agency
Sønderjylland

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Your temp agency in Southern Jutland

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal ansætte en ny medarbejder eller hyre en vikar? DK Vikarservice gør det nemt for dig at ansætte den rigtige – vi er nemlig eksperter i at finde tidsbestemte vikarer, rekruttere medarbejdere og gennemføre try and hire-forløb. I sidstnævnte tilfælde aftaler vi en periode på en til fire måneder, hvor du kan have vikaren på prøve, inden du beslutter dig for en fastansættelse.

Så overlad trygt hele processen til os, uanset hvad dine præferencer er. Brug tiden på det, du er god til, så bruger vi vores ressourcer på at finde lige præcis den medarbejder, du skal bruge i Sønderjylland. 

 

Faglighed og overblik med vikarbureau i Sønderjylland

Som landsdækkende vikarbureau tilbyder DK Vikarservice vores services i hele Sønderjylland, hvor mange større såvel som mindre projekter har nydt godt af vikarer fra os.

Vi er leveringsdygtige i medarbejdere inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde din branche på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig.

Hos DK Vikarservice giver vi ikke op, før vi har fundet det helt rigtige match mellem dine behov og vikarens kompetencer. Du skal som arbejdsgiver være tryg ved det mandskab, du beskæftiger, samtidig med at vikaren skal føle arbejdsglæde ved opgaverne.

At håndtere midlertidig arbejdskraft skal dog ikke være en byrde for administrationen i din virksomhed. Derfor klarer vi alt det administrative for dig. Hos DK Vikarservice har vi udviklet vores egen app, hvor vikaren registrerer sine timer, så vi nemt og smertefrit kan udbetale løn, feriepenge, weekendtillæg osv. til vikaren. Naturligvis får du også adgang til samme app, hvor du kan følge med i alle registreringer.

 

Vil du være vikar i Sønderjylland?

Er du lige nu uden arbejde eller ønsker et andet, så vil vi gerne høre fra dig. Vi slår hele tiden nye stillinger op, du kan søge, eller også så kan du oprette dig i vores database, så vil vi kontakte dig, så snart vi har det rette match.    

Hvad enten du er dansk statsborger eller fra et andet land, har vi et job til dig, og det er nemt og trygt at være vikar hos os. DK Vikarservice er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal. Dermed er du altid sikret en overenskomstmæssig løn.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.