With you all the way

Temporary employment agency
Sønderborg

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Your temporary agency in Sønderborg

DK Vikarservice er et landsdækkende vikarbureau, der tilbyder flere forskellige services til bygge-, lager og produktionsbranchen. Først og fremmest almindelig vikarservice, men også et try and hire-forløb samt almindelig rekruttering. Hvad enten du mangler arbejdskraft i Sønderborg og på Als i kortere eller længere tid, kan vi være dig behjælpelig.

Vi har både dansk og udenlandsk arbejdskraft til rådighed, og vi hjælper dig med såvel faglærte som ufaglærte vikarer. Så hvis deadline for dit projekt kommer nærmere og nærmere, og du har brug for ekstra mandskab, er det os, du skal kontakte.

 

Vikarbureau i Sønderborg tilbyder nemme ansættelsesforløb

Har du brug for et vikarbureau i Sønderborg, så lad os hjælpe med at finde den rette medarbejder til dig. Vi håndterer alt det administrative og udvælger kandidater til din virksomhed, så de matcher både arbejdsopgaverne og virksomhedskulturen.

DK Vikarservice er leveringsdygtige i medarbejdere inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde din branche på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig.

Vores mission er at finde de vikarer, der er behov for på et givent lokalt marked, og det er vores mål altid at levere den bedst mulige arbejdskraft med størst mulig fleksibilitet for både virksomheder og mandskab.

Vi har mange kandidater i vores database, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette profil. Måske overvejer du, om du skal hyre en vikar eller fastansætte en medarbejder. I så fald har du mulighed for at prøve vores try and hire-forløb. Her tilbyder vi dig, at få en vikar på prøve, i en til fire måneder, hvor I kan se hinanden an. Hvis der er det rette match og den rette kemi, ændrer vi aftalen til en fastansættelse.

 

Prøv kræfter med et job som vikar i Sønderborg

Står du og mangler et job, og overvejer du at blive vikar i Sønderborg, så hører vi meget gerne fra dig. Vi kan bruge dig uanset din baggrund. Hold øje med vores hjemmeside, hvor vi lægger ledige stillinger op næsten hver dag, eller lad dig registrere i vores database. Så kontakter vi dig, når vi får en forespørgsel, der matcher dine kompetencer.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, og dermed er du altid sikret en overenskomstmæssig løn.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.