With you all the way

Temporary employment agency
Slagelse

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Your temporary agency in Slagelse

Du behøver ikke at vente på at få færdiggjort dit projekt eller komme videre med arbejdet på grund af mangel på arbejdskraft. DK Vikarservice rykker ud med lige den medarbejder, du skal bruge, inden for ganske få dage.

Hos DK Vikarservice tilbyder vi flere forskellige services i Slagelse såvel som resten af Danmark. Først og fremmest almindelig vikarassistance, men også en try and hire-ordning samt almindelig rekruttering. Hvad enten du mangler arbejdskraft i kortere eller længere tid, kan vi være dig behjælpelig.

Vi har både dansk og udenlandsk arbejdskraft til rådighed, og vi hjælper dig med både faglærte og ufaglærte vikarer. Vores mission er altid at levere den bedst mulige arbejdskraft.

 

Bredt fagligt mandskab fra vikarbureau i Slagelse

Som landsdækkende vikarbureau tilbyder vi blandt andet vores services i Slagelse, hvor vi har været medvirkende til at skaffe vikarer til mange større såvel som mindre projekter.

DK Vikarservice er leveringsdygtige i medarbejdere inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde din branche på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig.

Vi går højt op i at finde den rette medarbejder til jobbet, uanset om du skal bruge faglærte eller ufaglærte medarbejdere. Hos os får du ikke en hyldevare – vi matcher mandskabet med projektet. 

 

Vi finder den arbejdskraft, du har brug for

DK Vikarservice har en vision om altid at levere den arbejdskraft, der er behov for på et hvilket som helst lokalt marked – fx Slagelse. Derfor har vi mange kandidater i vores database, og vi kan klare den udfordrende rekruttering for dig, hvad enten du ønsker at se en medarbejder grundigt an inden en eventuel fastansættelse eller blot har brug for en hjælpende hånd i en periode.

Normalt kan det være en stor mundfuld for administrationen i din virksomhed at håndtere midlertidig arbejdskraft, men det har vi overtaget for dig – vi klarer nemlig alt det administrative.

Vi har udviklet vores egen app, hvor vikaren registrerer sine timer, så vi nemt og smertefrit kan udbetale løn, feriepenge, weekendtillæg osv. til vikaren, og hvor du naturligvis kan følge med i registreringen.

 

Hvad med at blive vikar i Slagelse?

Går du med tanker om at skifte job eller branche, eller kan du ikke helt beslutte dig for en ny fastansættelse, så start eventuelt som vikar. Alt, du behøver for at komme i betragtning, er et åbent sind og et match med de brancher, vi søger.

Hvad enten du er dansk statsboger eller fra et andet land, har vi et job til dig. Kom frisk og send og en ansøgning. Du kan også lade dig registrere i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal. På den måde er du altid sikret en overenskomstmæssig løn.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.