With you all the way

Vikarbureau
Skanderborg

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Dit vikarbureau i Skanderborg

Mangler du hænder til dit byggeprojekt i Skanderborg og omegn? DK Vikarservice har et stort udvalg af de rette lokale kompetencer, uanset om du søger faglært eller ufaglært arbejdskraft. Vores vikarbureau tilbyder i Skanderborg almindelig vikarservice, rekruttering samt et try and hire-forløb, hvis du ønsker at afprøve en medarbejder før en fastansættelse.

Uanset om du mangler arbejdskraft i kortere eller længere tid, kan vi være dig behjælpelig. Vi har både dansk og udenlandsk arbejdskraft i vores database, og vi råder over både faglærte og ufaglærte vikarer. 

Vores succes afhænger i høj grad af, hvor tilfreds du som virksomhed er med vores services. Derfor er det vores klare mål, at vi til hver en tid kan skaffe dig den arbejdskraft, du har brug for. Vi fokuserer altid på at sikre fuldstændig profilmatch mellem virksomhed og vikar.

 

Vikarbureau i Skanderborg tilbyder mange kompetencer

DK Vikarservice betjener hele landet med kompetent arbejdskraft, herunder Skanderborg. Her har vi været medvirkende til at skaffe vikarer til mange større såvel som mindre projekter både som tidsbestemte vikarer og til fastansættelser.

Vi er leveringsdygtige i medarbejdere inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde din branche på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig.

Som landsdækkende vikarbureau har vi en vision om altid at levere den arbejdskraft, der er behov for på et hvilket som helst lokalt marked – også i Skanderborg og omegn. Derfor har vi mange kandidater i vores database, og vi håndterer alt fra udvælgelse af vikarer til kontrakt, uanset hvad dit behov måtte være.

Det kan være en stor opgave for administrationen i din virksomhed at håndtere midlertidig arbejdskraft, men det skal du ikke tænke på hos os – vi klarer nemlig alt det administrative for dig. 

 

Bliv vikar i Skanderborg

Vi er altid på udkig efter medarbejdere til at sende ud til seriøse og spændende virksomheder. Hvis du overvejer at blive vikar i Skanderborg, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Enten har vi allerede jobbet, der passer perfekt til dine kompetencer, eller også registrerer vi dig i vores database og kontakter dig, når dine kvalifikationer efterspørges.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal. Som vikar hos DK Vikarservice er det din garanti for ordnede arbejdsforhold og overenskomstmæssig løn.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.