With you all the way

Vikarbureau
Sjælland

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Dit vikarbureau på Sjælland

DK Vikarservice er et vikarbureau på Sjælland; vi er altid klar til at hjælpe, hvis deadline nærmer sig med hastige skridt, og dit byggeri er forsinket. Du kan altid bestille en eller flere vikarer, der hurtigt kan rykke ud.

Vores vikarer dækker hele Sjælland, så der er mange muligheder for assistance. Hvad enten du mangler faglært eller ufaglært arbejdskraft, har vi vikaren, der kan løse opgaven. Ønsker du at fastansætte medarbejdere, har du mulighed for at få en vikar ud på et try and hire-forløb, ligesom vi også kan hjælpe med traditionel rekruttering af medarbejdere.

 

Vikarbureau Sjælland: nemme ansættelsesforløb til hele øen

Har du brug for en vikar på Sjælland, så lad os finde den rette til dig. Vi håndterer alt det administrative og udvælger kandidater til din virksomhed, der matcher arbejdsopgaverne såvel som virksomhedskulturen.

Vi har kandidater klar til nedenstående elleve brancher, men har du behov ud over dem, kan vi sagtens hjælpe dig alligevel – så kontakt os endelig.

Vores mission er at levere den arbejdskraft, der er behov for på et givent lokalt marked, og det er vores mål altid at levere den bedst mulige arbejdskraft med størst mulig fleksibilitet for både kunder og personale.

 

Få en vikar på prøve

Måske står du lige på vippen og overvejer, om du skal hyre en vikar eller fastansætte en medarbejder. I så fald har du mulighed for at prøve vores try and hire-forløb.

Her tilbyder vi dig at få en vikar på prøve fra en til fire måneder, hvor I kan se hinanden an. Hvis der er det rette match og den rette kemi, ændrer vi aftalen til en fastansættelse. DK Vikarservice hjælper med alt det praktiske i den forbindelse, ligesom vi håndterer det administrative, så længe vikaren ikke er fastansat.

 

Hvis du har lyst til at blive vikar på Sjælland

Står du og mangler et job, og kunne du have lyst til at være vikar, så kontakt os endelig. Vi kan bruge dig uanset din baggrund. Se vores ledige jobs, eller kontakt os for en uforpligtende samtale. Drømmer du om et fast job, kan du se, om et af vores try and hire-forløb matcher dine kompetencer.

DK Vikarservice er medlem af Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk Byggeri. Du er derfor sikret overenskomstmæssig løn og feriepenge på lige vilkår med dine fastansatte kollegaer i branchen.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.