With you all the way

Temp agency
Silkeborg

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Your temp agency in Silkeborg

Hos DK Vikarservice har du mulighed for at gøre brug af vores services inden for vikarservice, rekruttering og try and hire-forløb. Som vikarbureau i Silkeborg er vi med dig hele vejen, når det handler om at finde dygtige og talentfulde vikarer til din virksomhed.

Det forekommer ind imellem, at de vikarer, en virksomhed får sendt ud, ikke rigtig passer ind i resten af teamet. Det bestræber vi os på at undgå. Vi har som første punkt på prioriteringslisten at finde lige netop den medarbejder, der præcist matcher jobbet hos dig og din virksomhed.

 

Få hjælp til bygge-, lager og produktionsbranchen med et vikarbureau i Silkeborg

Da det ligger os meget på sinde at finde det rigtige match mellem vikaren og jobbets beskaffenhed, spørger vi altid grundigt ind til jeres projekt, indtil vi forstår det fulde omfang. Herefter henvender vi os til de kandidater, der har de efterspurgte kompetencer.

Nedenstående er en liste over fagområder, vi har særlig tilknytning til. Den er ikke fyldestgørende, og vi kan med stor sandsynlighed hjælpe dig, selvom du ikke finder din branche på listen – så kontakt os endelig. 

Forud for optagelse i vores database, og inden vi indgår faste aftaler med nye vikarer, bliver de screenet og afleverer CPR-nummer. Vi er meget omhyggelige med at tilbyde dem de mest optimale og velordnede arbejdsforhold, ligesom vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund. Du kan derfor vide dig sikker på, at vi altid udbetaler overenskomstmæssig løn.

Som vikarbureau i Silkeborg ved vi, at tidsplanerne for projekter kan skride undervejs, og derfor kan du altid opsige vikaren med en uges varsel, hvis der pludselig ikke er behov for vikarassistance længere. 

 

Vi håndterer al administration for dig

Synes du også, at det er et stort arbejde at administrere mange vikarer på én gang? Er det en udfordring at holde dig ajour med reglerne for overarbejde, weekendtakst, sikkerheds- og smudstillæg, sygefravær og den slags? Så fortvivl ikke. Alt det klarer vi for dig. Vi har styr på lønadministration, sygemeldinger, feriepenge osv., så du udelukkende skal koncentrere dig om at sætte vikaren i gang med sit arbejde.

Hos DK Vikarservice har vi udviklet vores egen app, hvor vikaren kan registrere sine timer, følge med i vagtplanen etc. Den har du som arbejdsgiver også adgang til, så du hele tiden kan holde dig ajour med de timer, vikaren har arbejdet.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.