With you all the way

Vikarbureau
Randers

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Vikarbureau Randers – vikarer fra Kronjyllands hovedstad

Mangler du mandskab til dit byggeprojekt i området omkring Randers? Vi har et stort udvalg af de rette lokale kompetencer, uanset om du søger faglært eller ufaglært arbejdskraft.

Hos DK Vikarservice tilbyder vi vikarservice, rekruttering samt try and hire forløb, og vi starter altid med en dialog om omfanget af jeres projekt, inden vi matcher kandidaterne med stillingen.

 

Få den rigtige profil med et vikarbureau i Randers

Hos DK Vikarservice kommer du ikke til at opleve, at vi tager en tilfældig profil frem fra hylden, når vi skal finde en vikar til dig. Vi er altid meget omhyggelige med at matche den rigtige medarbejder med behovet, for vi ved, at alle projekter er forskellige, og at mandskabet derfor skal tilpasses individuelt.

Som dit vikarbureau i Randers kan vi opfylde ethvert behov, du måtte have. Faglært eller ufaglært, dansker eller udlænding. Vores hovedkompetencer ligger i fagene på nedenstående liste, men du skal ikke holde dig tilbage med at spørge, hvis din branche ikke er på oversigten – vi hjælper gerne alligevel.

Vores succes er proportional med kundens tilfredshed. Derfor er det vores klare mål, at vi til hver en tid kan skaffe dig den arbejdskraft, du har brug for, og vores topprioritet er altid at sikre en høj grad af profilmatch mellem virksomhed og vikar.

Selv de administrative opgaver har vi overtaget for dig, når du får en vikar gennem DK Vikarservice. Dermed er du fri for at holde dig ajour med lovgivning, regler, overenskomst og alt det juridiske omkring midlertidigt ansatte. Vores vikarer registrerer deres timer i vores system, hvor vi håndterer alt fra udbetaling af løn, feriepenge, overarbejde etc.

 

Har du lyst til at blive vikar i Randers?

Der er altid mange spændende opgaver i Randers, der skal løses af vikarer, og hvis du er interesseret i et vikarjob i området, skal du endelige søge ind til DK Vikarservice. Vi slår nye stillinger op på vores hjemmeside flere gange om ugen, så hold øje med siden – også hvis du er på udkig efter et try and hire-forløb. Du kan også selv registrere dig i vores database, så vi kan kontakte dig, når behovet for lige netop dine kompetencer opstår.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, hvilket er din garanti for ordnede arbejdsforhold såvel som overenskomstmæssig løn.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.