With you all the way

Temporary employment agency
Odense

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Your temporary agency in Odense

DK Vikarservice har hovedkontor i Odense. Vi har en bro både øst og vest for os – og mod syd faktisk – og vi betjener generelt et stort område med vikarer på Fyn såvel som i resten af landet.

Vores ydelser dækker vikaransættelser på helt almindeligt kendte vilkår, rekruttering samt try and hire. Så kontakt os endelig, uanset om du mangler mandskab for en kort periode eller til en fastansættelse.

 

Vikarbureau i Odense: Altid det rigtige match

Hos DK Vikarservice spørger vi grundigt ind til jeres projekt, indtil vi er helt med på, hvilket omfang opgaven har, og hvilke kompetencer der skal i spil. Derefter kan vi finde den helt rette medarbejder til jer. Alle projekter er forskellige, og derfor skal mandskabet naturligvis tilpasses individuelt.

Vi kan levere en vikar til ethvert behov, du måtte have. Fortrinsvis til fagene inden for byggebranchen (se listen nedenfor), men skal du bruge en vikar fra en anden branche, klarer vi også det.

Vi har både udenlandske og danske vikarer i databasen, ligesom vi kan tilbyde såvel faglærte som ufaglærte vikarer til din virksomhed – og vores services bygger altid på fleksibilitet, gennemsigtighed og respekt. Ønsker du en vikar med henblik på en senere fastansættelse, kan vores try and hire-ordning være en god mulighed – her kan du få en fast vikar i en prøvetid på en til tre måneder, hvorefter du kan beslutte, om vedkommende er den rette til en fastansættelse i virksomheden.

Når du får en vikar gennem DK Vikarservice, overtager vi al den administration, der normalt følger med midlertidigt ansatte. Vikaren registrerer sine timer i vores system, hvor du også kan følge med, og vi håndterer alt fra udbetaling af løn og feriepenge til overarbejde, sygdom etc.

 

Kunne du tænke dig at blive vikar i Odense?

Odense er en dejlig by. Med masser af historie og omgivet af skøn natur. Er du midt mellem to jobs eller netop færdiguddannet, og vil du gerne have noget at lave, så lad os høre fra dig. Vi søger vikarer til mange forskellige opgaver, så send din ansøgning i dag, eller bliv skrevet op i vores database, så kontakter vi dig, når der er et match. Vi har brug for både ufaglært og faglært arbejdskraft.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, hvilket sikrer dig overenskomstmæssig løn og vilkår.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.