With you all the way

Temp agency
Nordsjælland

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Your temp agency in North Zealand

Midlertidig såvel som permanent arbejdskraft kan være svær at finde, men DK Vikarservice kan hjælpe dig.

Du kan prøve vores try and hire-ordning, hvor du kan få en vikar på prøve, dvs. indgå en aftale om en prøvetid på mellem en og fire måneder, hvorefter du kan beslutte, om du vil fastansætte vedkommende. Alternativt kan vi finde en vikar til dig på almindelige vilkår, hvis du har brug for midlertidig arbejdskraft i en periode, ligesom vi kan hjælpe dig med traditionel rekruttering af en eller flere medarbejdere.

 

Vikarbureau Nordsjælland: Den rette profil til den rigtige stilling

Når du leder efter et vikarbureau i Nordsjælland, er det vigtigt at finde et, der tilbyder de rette mennesker til din virksomhedskultur og de opgaver, du skal have løst. Hos DK Vikarservice rækker vi ikke bare ind på hylden og tager en tilfældig profil frem til dig. Vi bruger mange kræfter på at matche den rigtige medarbejder med behovet. En aftale med os vil altid starte med et indledende møde, hvor alle relevante parametre kommer i spil.

Faglært eller ufaglært, dansker eller udlænding… DK Vikarservice kan opfylde ethvert behov, du måtte have. Vores hovedområder er inden for fagene på nedenstående liste, men vi har kontakter i branchen, der gør, at vi kan hjælpe dig med en medarbejder fra andre brancher også.

Vores succes er proportional med graden af virksomhedens tilfredshed. Derfor har vi en vision om, at vi til hver en tid kan skaffe dig den arbejdskraft, du har brug for på et hvilket som helst lokalt marked – fx i Nordsjælland.

 

Bliv vikar i Nordsjælland

Kan du forestille dig at køre langs nordkysten af Sjælland eller gennem Grib Skov hver morgen og aften på vej til og fra arbejde? Hvis du er midt mellem to jobs eller netop færdiguddannet og ikke kan finde et fast job, så søg endelig ind til DK Vikarservice som vikar i Nordsjælland. Har du været vikar i mange år, hører vi også gerne fra dig.

Vi mangler vikarer til mange forskellige brancher. Send din ansøgning i dag, eller bliv skrevet op i vores database, så kontakter vi dig, når der er et match. Vi mangler både ufaglært og faglært arbejdskraft.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, og dermed er du altid sikret en overenskomstmæssig løn.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.