With you all the way

Vikarbureau
Nordjylland

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Dit vikarbureau i Nordjylland

De færreste virksomheder kan sige sig helt fri for at have oplevet at få ansat den forkerte medarbejder, og det er både ærgerligt og dyrt. Med vores try and hire-forløb< kan du få en vikar på prøve i en til fire måneder, og når både vikar og virksomhed har haft lejlighed til at se hinanden lidt an, er det nemmere at tage stilling til en fastansættelse. Er du ikke interesseret i prøvetiden, kan vi også hjælpe med traditionel rekruttering af en eller flere medarbejdere.

Leder du efter en mere fleksibel vikarløsning, kan vi naturligvis også finde en vikar til dig på almindeligt kendte vilkår, så du kan roligt lade os være dit vikarbureau i Nordjylland.

Hos DK Vikarservice bruger vi meget tid på at finde den rette vikar til netop din virksomhed. Efter et indledende møde, hvor du giver os et grundigt indblik i virksomheden, indkredser vi et udvalg af kandidater. De vil alle matche jobprofilen og virksomhedskulturen, så vi kan finde den bedst egnede vikar til din virksomhed.

 

Vikarbureau Nordjylland: Få den rette profil til den rigtige stilling

DK Vikarservice sælger ikke stangvarer, og vi vælger ikke blot en vikar fra hylden, når du kontakter os. Vi går i dialog med jer, til vi forstår omfanget af jeres projekt og de kompetencer, I har brug for. Herved sikres det rette match mellem vikar og virksomhed. Som vikarbureau i Nordjylland er det vores helt klare mål, at I får de rette faglige kompetencer til jeres team.

Vores hovedområder er fagene på nedenstående liste, men vi har kontakter i branchen, der gør, at vi kan skaffe dig en medarbejder fra andre brancher også, så du skal ikke tøve med at kontakte os.

Som vikarbureau lader vi jer om at gøre det håndværk, I er gode til, og så overtager vi al administration af vikaransættelserne. Vores vikarer registrerer deres timer i vores system, hvor du også kan følge med, og vi håndterer alt fra udbetaling af løn, feriepenge, overarbejde etc.

 

Bliv vikar i Nordjylland

Der er højt til himlen og store vidder i Nordjylland, specielt hvis du kører langs Vesterhavet hver morgen og aften på vej til og fra arbejde. Hvis du er midt mellem to jobs eller netop færdiguddannet og ikke kan finde et fast job, så søg endelig ind til DK Vikarservice og bliv vikar i Nordjylland.

Send din ansøgning i dag, eller bliv skrevet op i vores database, så kontakter vi dig, når der er et match. Vi mangler både ufaglært og faglært arbejdskraft.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.