With you all the way

Vikarbureau
Middelfart

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Dit vikarbureau i Middelfart

Med udsigt til hele to broer, der forbinder ø og hovedland, tilbyder DK Vikarservice at være dit vikarbureau i Middelfart. Her har vi gode erfaringer med at finde dygtige og pålidelige vikarer til virksomheder, der efterspørger medarbejdere fortrinsvis til produktion, lager og byggeri.

Du har mulighed for enten at bestille en vikar til et tidsafgrænset job, eller du kan vælge vores try and hire-ordning. I sidstnævnte tilfælde kan du og vikaren se hinanden an i en periode, inden en eventuel fastansættelse kommer i stand. Passer I ikke til hinanden, får du blot en ny vikar på prøve. Endelig kan vi også tilbyde decideret rekruttering.

 

Alsidige vikarer hos vikarbureau i Middelfart

På listen neden for har vi anført de fagområder, vi er specialiserede i. Skal du bruge en medarbejder med andre kompetencer end de nævnte, kan vi helt sikkert hjælpe dig videre og finde kontakter til dig. Vi bruger mange ressourcer på research, før vi matcher en vikar med den ønskede profil til jobbet, og vi har både danske og udenlandske medarbejdere i vores database, der både er faglærte og ufaglærte.

Klik dig ind på hver enkelt branche og læs mere om vores dygtige vikarer:

Alle vikaraftaler indgået med DK Vikarservice kan opsiges med en uges varsel. Det er især værdifuldt, hvis projektets tidsplan ikke overholdes og enten forlænges eller afkortes. Du bliver aldrig ladt i stikken af os. Samtidig er vi meget grundige i vores hyring af vikarer. Alle bliver screenet, og alle skal aflevere CPR-nummer.

Vi har endda overtaget alt det administrative for dig. Det gælder eksempelvis lønadministration, sygemeldinger, feriepenge osv. Såvel vikar som arbejdsgiver kan følge med i alle bevægelser på en app udviklet af DK Vikarservice.

 

Bliv vikar i Middelfart

Har du overvejet af prøve livet som selvstændig og uafhængig på arbejdsmarkedet, så er det lige noget for dig at blive vikar i Middelfart. Tøv endelig ikke med at kontakte os, vi kan helt sikkert tilbyde dig gode vilkår. Det gælder uanset, om du er dansker eller udlænding.

Vi slår jævnligt nye stillinger op, men du kan også oprette dig i vores database, så vi kan kontakte dig, så snart vi har det rette match. 

Hos DK Vikarservice er vi medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, hvilket betyder, at din overenskomst altid bliver overholdt til gavn og glæde for både dig og din kommende arbejdsgiver.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.