With you all the way

Vikarbureau
Herning

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Dit vikarbureau i Herning

Herning er en by i udvikling, og efterspørgslen på arbejdskraft er høj. Vi har fået mange kontakter fra byggefirmaer og entreprenører, der efterspørger erfarne arbejdsfolk og vikarer til deres byggeprojekter i Herning – og vi hjælper hellere end gerne.

DK Vikarservice hjælper din virksomhed med at finde pålidelige og kompetente vikarer. Vi tilbyder almindelig vikarservice, rekruttering samt try and hire-vilkår, hvor du har mulighed for senere at fastansætte vikaren.

Som dit vikarbureau i Herning er vi med dig fra start til slut og garanterer nemme ansættelsesforhold. Vi har både udenlandsk og dansk arbejdskraft i databasen, og de kan være såvel faglærte som ufaglærte.

 

De rette kompetencer med et vikarbureau i Herning

Mangler du mandskab til dit byggeprojekt i og omkring Herning? Hos DK Vikarservice tilbyder vi løsninger, der skræddersys til jeres behov, og vi har adgang til medarbejdere inden for en bred palet af lager, produktion og byggeri.

Har du brug for nogen, der ikke er på nedenstående liste, kan vi sagtens hjælpe dig alligevel, så kontakt os endelig.

Hos DK Vikarservice bruger vi mange ressourcer på at finde den rette vikar til netop din virksomhed. Som det første holder vi et møde, hvor du giver os et grundigt indblik i virksomheden, medarbejderstaben samt det arbejde, vikaren skal udføre. Herefter indkredser vi et udvalg af kandidater, der matcher jobprofilen og virksomhedskulturen, så vi kan finde den bedst egnede vikar til din virksomhed.

Der følger som regel en masse administrative opgaver med timelønnede eller midlertidigt ansatte. Fortvivl ikke, – når du får vikaren gennem DK Vikarservice, overtager vi alle disse opgaver. Vikarerne registrerer deres timer i vores system, som du også har adgang til, og vi håndterer alt fra udbetaling af løn, feriepenge og overarbejde til registrering af sygdom etc.

 

For dig som ønsker job som vikar i Herning

Tænker du på at skifte job, eller er du nyuddannet uden job, så start med at være vikar hos os. Det gælder uanset, om du er dansker eller udlænding, og om du er faglært eller ufaglært. Vi er med dig hele vejen, og vi sikrer de bedste arbejdsvilkår for dig – vi er nemlig medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, hvilket betyder, at din overenskomst altid bliver overholdt, og at du arbejder under ordnede forhold.

Vi slår hele tiden nye stillinger op, og ellers kan du oprette dig i vores database, så vi kan kontakte dig, så snart vi har et job, der passer til din profil. 

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.