With you all the way

Vikarbureau
på Fyn

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Dit vikarbureau på Fyn – lige midt i Danmark

Det er vist Molslinjen, der med et glimt i øjet kalder Fyn for den lille irriterende knold midt i Danmark. Vi kalder det verdens navle. For det første har DK Vikarservice hovedkontor på Fyn, for det andet kan vi tilbyde vikarer til en bred kundekreds både her og på den anden side af begge broer, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

Vi tilbyder vikaransættelser på helt almindeligt kendte vilkår, traditionel rekruttering og try and hire. Så tøv ikke med at kontakte os, hvad enten du mangler mandskab for en kort periode eller til en fastansættelse.

 

Vikarbureau Fyn: få den rigtige profil

Det er altid ærgerligt at få ansat en vikar, der ikke passer ind i det øvrige team, men det sker ikke med DK Vikarservice. Vi arbejder ikke pr. automatik og finder en tilfældig profil frem til dig. De fleste af vores ressourcer bruges på at matche den rigtige medarbejder med dit behov, og vi starter altid med at sætte os sammen til et møde, hvor alle relevante parametre kommer i spil.

Skal du bruge en fast medarbejder, er vores try and hire-ordning en unik mulighed. Her kan du bestille en vikar på prøve, altså indgå en aftale om en prøvetid på mellem en og tre måneder, hvorefter du kan beslutte, om vedkommende skal tilbydes fastansættelse.

Vi har en vikar til ethvert behov, du måtte have – dog har vi flest vikarer til byggebranchen (se listen nedenfor), men skal du bruge en vikar fra en anden branche, klarer vi også det.

Faglært eller ufaglært, dansker eller udlænding, vi har vikarer med mange forskellige profiler. Vores succes afhænger af virksomhedens tilfredshed, og derfor har vi en vision om, at vi til hver en tid kan skaffe dig den arbejdskraft, du har brug for på et hvilket som helst lokalt marked.

 

Bliv vikar på Fyn

Overvejer du at skifte job eller branche? Er du midt mellem to jobs eller netop færdiguddannet, og kan du ikke finde et fast job, så søg endelig ind til DK Vikarservice som vikar på Fyn. Vi har brug for dig.

Vi mangler vikarer til mange forskellige jobbeskrivelser. Send din ansøgning i dag, eller bliv skrevet op i vores database, så kontakter vi dig, når der er et match. Vi mangler både ufaglært og faglært arbejdskraft.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, og dermed er du altid sikret overenskomstmæssig løn.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.