With you all the way

Vikarbureau
i Danmark

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og 
dækker hele landet

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Vikarbureau Danmark – find kompetente vikarer i hele landet

DK Vikarservice er et vikarbureau, der tilbyder flere forskellige services i hele Danmark, nemlig vikarservice, rekruttering og try and hire. Det betyder, at du hos os kan finde præcis den arbejdskraft, du mangler, hvad enten det er for en kort periode eller en fastansættelse.

Vi har både udenlandsk og dansk arbejdskraft i databasen, ligesom vi kan finde både faglærte såvel som ufaglærte vikarer til din virksomhed – og vores services bygger altid på fleksibilitet, gennemsigtighed og respekt.

 

Vikarbureau i Danmark med fokus på profilmatch

Hos DK Vikarservice tager vi os god tid til at finde den rette vikar til netop din virksomhed. Vi starter med et indledende møde, hvor du giver os et grundigt indblik i virksomheden, medarbejderstaben samt det arbejde, vikaren skal udføre. Herefter indkredser vi et udvalg af kandidater, der matcher jobprofilen og virksomhedskulturen, så vi kan finde den bedst egnede vikar til din virksomhed.

Vi tilbyder vikarservice i hele Danmark inden for nedenstående fag. Skulle din branche ikke være på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig.

Vores primære mål er altid at sikre en høj grad af profilmatch mellem virksomhed og vikar, hvad enten der er tale om faglært eller ufaglært arbejde. Det giver det bedste udgangspunkt for en succesfuld oplevelse for alle parter.

 

Vi håndterer alt det administrative

Når du får en vikar gennem DK Vikarservice, skal du ikke bruge tid på alle de administrative opgaver, der som regel følger med timelønnede eller midlertidige ansatte.

Vores vikarer registrerer deres timer i vores system, hvor du også kan følge med, og vi håndterer alt fra udbetaling af løn, feriepenge, overarbejde etc. – du skal blot betale den faktura, vi sender. 

 

For dig som ønsker job som vikar i Danmark

Er du ledig, og mener du at kunne byde ind med god arbejdskraft og godt humør, og vil du gerne have et job som vikar i Danmark – ja, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Det gælder uanset, om du er dansker eller udlænding.

Vi slår jævnligt nye stillinger op, du kan ansøge – alternativt kan du oprette dig i vores database, så vi kan kontakte dig, så snart vi har det rette match. 

Hos DK Vikarservice er vi medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, hvilket betyder, at din overenskomst altid bliver overholdt. Derudover tilbyder vi ofte stillinger knyttet til et Try and hire-forløb, så vi kan hjælpe dig videre med en fastansættelse, hvis du ønsker det.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.