With you all the way

Vikarbureau
Allerød

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Vikarbureau Allerød gør det nemt for dig

DK Vikarservice tilbyder arbejdskraft til dig, der har brug for et vikarbureau i Allerød. Både som almindelig vikarassistance, som try and hire-ordninger og endelig som traditionel rekruttering. Uanset om du skal bruge en vikar i få dage eller i mange måneder, kan vi hjælpe dig.

Vi er naturligvis også behjælpelige med at udregne, hvad der bedst kan betale sig for netop din virksomhed. Vores services bygger altid på gennemsigtighed, fleksibilitet og respekt, og processen starter med, at vi holder et indledende møde, hvor du fortæller os, hvad du skal bruge. Fortæl gerne lidt om, hvilke medarbejdere der ellers er i virksomheden, vikarens funktion og vedkommendes ønskede kompetencer. Så finder vi kandidater, der kan opfylde jobprofilen.

 

Bredt spektrum af faglighed med et vikarbureau i Allerød

Hvad enten du skal bruge faglærte eller ufaglærte vikarer, har vi dem, du skal bruge. DK Vikarservice råder endvidere over både dansk og udenlandsk arbejdskraft af bedste kvalitet, så vi altid kan tilbyde kunderne den arbejdskraft, der er behov for.

Nedenfor kan du se en liste over de fag, vi har specialiseret os i. Hvis det, du søger, ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig alligevel. Kontakt os og hør om mulighederne.

Hos DK Vikarservice kender vi vores vikarer rigtig godt. Både menneskeligt og fagligt. Vi er meget grundige i ansættelsesprocessen, vi tager referencer, tjekker svendebreve og tester, ligesom vi altid beder om deres CPR-nummer.

Det betyder, at vi kan matche profilen efter projektet og dermed finde den helt rette vikar til dig – hvad enten det er for en kort eller lang periode med eller uden efterfølgende fastansættelse. Hos DK Vikarservice har vi ingen hyldevarer, her er alle ansættelsesforhold skræddersyede til den individuelle opgave.

 

Bliv vikar hos os i Allerød

Måske har du haft lyst til at skifte job eller branche, måske er du nyuddannet, eller måske har du af forskellige årsager været væk fra arbejdsmarkedet i længere tid. I alle disse tilfælde kan det være overvældende at binde sig til en fastansættelse lige med det samme.

Så start som vikar. Hvad enten du er dansk eller udenlandsk statsborger, har vi helt sikkert et job til dig. Send os en ansøgning eller registrer dig i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal. På den måde er du altid sikret en overenskomstmæssig løn.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.