With you all the way

Ufaglært vikar

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Find en ufaglært vikar til kortere eller længere vikariat

Lad DK Vikarservice hjælpe din virksomhed med at finde pålidelige og kompetente ufaglærte vikarer. Hvis du overlader opgaven til os, kan du byde velkommen til en vikar inden for ganske få dage, og du kan enten bestille en vikar på almindelige vilkår eller via et try and hire-forløb. I sidstnævnte tilfælde har du vikaren på prøve i en til fire måneder med henblik på senere fastansættelse.

Du slipper selv for al besværet med at søge, finde og bestille en vikar med os som din samarbejdspartner. Vi er med fra start til slut. Vi har både udenlandsk og dansk arbejdskraft i databasen, og vores mission er altid at levere den bedst mulige arbejdskraft.

 

Ufaglært vikar til mange forskellige opgaver

Uanset om du mangler mandskab til små eller store opgaver, har vi hos DK Vikarservice ufaglærte medarbejdere, der kan springe til på byggerier og andet med kort varsel i hele Danmark. Vi skal blot bruge nogle få dage til at matche jeres behov med de kompetencer, vores vikarer besidder.

Vi bruger mange ressourcer på at finde det rette match, og vores spidskompetence er at lave profilmatch, som sikrer, at virksomhed og medarbejder passer sammen. Vi sender aldrig en ufaglært vikar ud, før vi er sikre på, at det er den rette medarbejder til jobbet.

DK Vikarservice kan umiddelbart hjælpe dig med medarbejdere inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde din branche på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig.

Kontakt os i dag og fortæl os, hvilken medarbejder du mangler, så finder vi det rette match og sender en ufaglært vikar ud til din virksomhed om nogle få dage. 

 

Vi håndterer alt det administrative

Normalt kan det være en stor mundfuld for administrationen i en virksomhed at håndtere midlertidig arbejdskraft – også ufaglærte vikarer – men ikke hos DK Vikarservice. Det klarer vi nemlig for dig.

Vi har udviklet vores egen app, hvor vikaren registrerer sine timer, så vi nemt og smertefrit kan udbetale løn, feriepenge, weekendtillæg osv. til vikaren, og hvor du naturligvis kan følge med i registreringen.

Alle vores vikarer bliver screenet og afleverer CPR-nummer, og vi er meget omhyggelige med ordnede arbejdsforhold. Derfor er vi også medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, hvilket betyder, at alle overenskomstmæssige forhold altid bliver overholdt.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.