With you all the way

Vikarbureauet
DK VIKARSERVICE

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Try and hire – et unikt forløb der sigter mod fastansættelse

Er du nervøs for at ansætte den forkerte medarbejder? Så kan du med fordel overveje vores try and hire-forløb, der er udviklet nøjagtigt for at imødekomme den problemstilling. 

Der er store fordele ved at ansætte og at blive ansat på try and hire-forløb. Når både virksomhed og vikar kan få lov at se hinanden an og mærke, om der er kemi mellem dem inden en fastansættelse, bliver en fast stilling nemmere en holdbar og succesfuld løsning.

 

Try and hire – for virksomheder

Når du bestiller en vikar på et try and hire-forløb, er det med det helt klare mål at ende med at fastansætte medarbejderen. Her kan du så at sige have vikaren på prøve først uden at forpligte dig med en ansættelseskontrakt med det samme, og dermed forebygger du fejlrekruttering.

Et try and hire-forløb hos os vil typisk strække sig over en periode på en til fire måneder, hvor virksomheden og vikaren kan se hinanden an og finde ud af, om der er det rette match. 

DK Vikarservice kan tilbyde try and hire-forløb for vikarer med nedenstående kompetencer inden for byggeri, lager og produktion. Kan du ikke finde det ønskede håndværk på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig.

Kontakt os i dag og fortæl os, hvilken medarbejder du mangler, så finder vi det rette match og sender en vikar ud på try and hire-betingelser om nogle få dage.

 

Try and hire – ansøg i dag og kom i betragtning til en fastansættelse

Er du på udkig efter et nyt job, men holder du dig lidt tilbage, fordi du er usikker på, hvad du vil, så er vores try and hire-forløb det helt rigtige for dig. Her har du mulighed for at prøve din ønskestilling af først ved at arbejde i den pågældende virksomhed i en periode på en til fire måneder som vikar.

Den periode kan du bruge til at mærke efter, om du føler dig tilpas i stillingen, og om dine kompetencer bliver udnyttet fuldt ud.

Når try and hire-perioden er slut, bliver du ansat i virksomheden, hvis både du og arbejdsgiveren synes, det er en god idé. Hos DK Vikarservice har vi en succesrate på 86%, når det kommer til ansættelser som følge af et try and hire-forløb, og der er derfor gode chancer for at lande dit næste job.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.