With you all the way

Håndværkervikar

We have temporary workers for all types of work,
and catalog that ranges widely and
covers the whole country

With you all the way

Try & hire -
process 

When you order a temporary worker through a
Try & hire process, you want
to employ the temporary worker.

Håndværkervikar – lad os hjælpe dig med at finde den rette håndværker

DK Vikarservice er et landsdækkende vikarbureau, der har specialiseret sig i at finde håndværkervikarer til virksomheder i hele Danmark. Vi har hovedkontor i Odense, hvorfra vi dækker vikaropgaver i alle egne af landet.

Vores ydelser er en palet af tre forskellige services, nemlig: vikarservice, rekruttering og try and hire. Du går derfor aldrig forgæves hos DK Vikarservice, når du skal bruge arbejdskraft i enten kortere eller længere perioder – vi kan finde den helt rigtige løsning til dine behov.

Vi har både udenlandsk og dansk arbejdskraft til rådighed, og vi hjælper dig med både faglærte og ufaglærte håndværkervikarer. 

 

Håndværkervikar: Vi dækker de fleste brancher

Hos DK Vikarservice lægger det os meget på sinde at finde det rigtige match mellem vikaren og jobbets beskaffenhed. Vi spørger derfor altid grundigt ind til jeres byggeprojekt, så vi får en god forståelse for omfanget såvel som de kvalifikationer, I har brug for hos håndværkeren – men vi er også interesseret i de personer, der ellers er ansat i virksomheden. Vikaren skal nemlig ikke bare passe til jobbeskrivelsen, det er også vigtigt at føle sig som en del af det øvrige team.

Neden stående er en liste over de fagområder, vi har særligt mange håndværkervikarer inden for. Den er dog ikke fyldestgørende, og mangler du en vikar til en anden branche, er du velkommen til at kontakte os – Vi kan sagtens hjælpe dig.

Alle vores vikarer – hvad end de er faglærte eller ufaglærte, danske eller udenlandske – bliver screenet og afleverer CPR-nummer. Derudover er vi medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, hvilket betyder, at alle overenskomstmæssige forhold altid bliver overholdt – til glæde og gavn for både dig som virksomhed samt for vikarerne.

 

DK Vikarservice – dit landsdækkende vikarbureau 

Hos DK Vikarservice er vores absolutte topprioritet altid at sikre en høj grad af profilmatch mellem virksomhed og håndværkervikar. Vores kunder oplever større arbejdsglæde og tilfredshed hos vikaren, når krav og kompetencer går hånd i hånd.

Med os som din samarbejdspartner kan du få en håndværkervikar inden for ganske få dage, og du kan hyre på et try and hire-forløb, hvis du planlægger senere fastansættelse. Det er en unik mulighed for at se hinanden grundigt an og vurdere, om der er grundlag for en ansættelse, der strækker sig ud over vikarperioden.

Et try and hire-forløb varer typisk en til fire måneder.

We have access to staff in all areas of manufacturing and construction. If you're looking for something that's not on the list, we're likely to have the manpower you need.

FAQ

Talk to one of our skilled staff and find the right solution for you. We are ready by the phone and will ask you to call back shortly afterwards if we are busy. We'll make sure you get the temps you need as soon as possible.

Company service

We specialize in matching skills and companies. We can help you find your next employee!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Recruitment Consultant Mehmet Gül

Recruitment consultant

Mehmet Gül
Tel: 30 20 33 82
mg@dkvikarservice.dk

Your benefits with DK Vikarservice as your partner

If you need workers, contact DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.