Hvad koster en rekruttering

Find nye medarbejdere med hjælp fra et rekrutteringsbureau

At finde nye medarbejdere kan være en såvel omfattende som kompleks og tidskrævende opgave. Samtidig er der risiko for, at du ikke får de rigtige match til jobbet. Hvis du vil være helt sikker på at få den rette medarbejder, er det en god idé at bede et rekrutteringsbureau om hjælp.

Tiden er også en faktor, du skal tage med i betragtning. Hvis der går for lang tid, inden I får ansat en ny medarbejder, kan det betyde mindre omsætning og opgaver, der ikke bliver løst. Især i mindre virksomheder kan det være en stor mundfuld at skulle afsætte ressourcer til at finde den helt rigtige medarbejder til en given stilling.

 

Lad et rekrutteringsbureau hjælpe dig med at finde nye medarbejdere

Et professionelt rekrutteringsbureau har været processen igennem mange gange før og har som regel et meget omfattende netværk af kandidater at vælge imellem. Du behøver derfor ikke bruge tid på at finde og screene en hel række ansøgere, dem udvælger bureauet for dig. Du sparer både tid og ressourcer ved kun at skulle forholde dig til nogle få udvalgte.

DK Vikarservice tilbyder hjælp til rekruttering. Med dem som samarbejdspartner får du bl.a.:

  • En stor pulje af screenede kandidater
  • Hurtige og fleksible løsninger
  • Et stærkt branchekendskab
  • Hjælp til udvælgelse og kontraktindgåelse

Rekruttering er baseret på erfaring, viden og engagement. Derfor er det et stort plus, hvis du indgår et samarbejde med et bureau, der har et stort netværk og erfarne konsulenter til at finde de rette match til netop din virksomhed.

Hvad du selv skal overveje

Når du skal ansætte en ny medarbejder, er der flere ting, du skal tænke godt igennem. Først og fremmest hvorfor du vil ansætte en ny medarbejder og hvilke arbejdsopgaver, vedkommende skal løse. Dernæst skal du også gøre dig nogle overvejelser om, hvilke egenskaber og erfaringer, der kræves for at gennemføre disse opgaver effektivt.

Selve ansættelsesprocessen starter, når du har en klar idé om, hvilken job- og personprofil, du er ude efter. I denne fase kan et rekrutteringsbureau være dig behjælpelig, idet de har erfaring med, hvad et godt jobopslag bør indeholde.

Det kunne være f.eks.:

  • Hvilken titel har jobbet
  • Hvilke arbejdsopgaver skal løses
  • Hvor er stillingen placeret i forhold til resten af organisationen
  • Personlige egenskaber og erfaringer hos kandidaten
  • Arbejdstid og -sted
  • Lønniveau

Prøv at være så skarp som muligt helt fra starten af processen. Jo bedre, du kan beskrive for rekrutteringsbureauet, hvad du søger, jo hurtigere kan de indsnævre feltet af kandidater til dig. Det vil kunne spare dig for både tid og penge.

Få flere gode råd i artiklen Få hjælp til rekruttering af medarbejdere

FAQ

Det afhænger af en række faktorer som f.eks. landsdel, type af job, omfanget af rekrutteringsopgaven. Bed om at få et tilbud hos DK Vikarservice.

De fleste rekrutteringsbureauer tilbyder forskellige former for garantier, som du kan benytte dig af.

Du behøver blot beskrive job- og personprofilen for rekrutteringsbureauet, så udformer de selve annoncen

Læs også: