Søger du en ny medarbejder? Lad os hjælpe dig!

Søger du en ny medarbejder? Lad os hjælpe dig!

Mange virksomheder har oplevet at udskyde ansættelsen af en ny medarbejder, fordi processen for mange synes tidskrævende og uoverskuelig. Som regel falder behovet for en ny medarbejder sammen med travlhed og store arbejdsbyrder, og der er derfor ikke tid til at forberede en ordentlig ansættelsesproces.

Du får også meget mere ud af at koncentrere dig om det, du er god til, nemlig at drive virksomheden. Så kan du overlade alt det praktiske i forbindelse med søgning og ansættelse af en ny medarbejder til professionelle fagfolk.

 

Brug et rekrutteringsbureau, når du søger en ny medarbejder

Flere og flere virksomheder går væk fra at anvende de traditionelle jobopslag, som vi kender dem. Når du skal vinde kampen om at tiltrække de mest attraktive medarbejdere, må du gå andre veje.

Der er mange fordele ved at samarbejde med et professionelt bureau, når du skal finde en ny medarbejder. De fleste rekrutteringsbureauer er ofte specialister i en bestemt branche eller profilsammensætning, og derfor har de også et større netværk inden for netop den specifikke profil.

Når du overlader opgaven til professionelle, kan du helt slippe rekrutteringsprocessen og koncentrere dig om dit arbejde og din normale hverdag. Samtidig undgår du også at ansætte den forkerte person, ligesom du lader kandidaterne vide, at du er seriøs, og ønsker at tiltrække den bedste gruppe inden for faget.

 

Tre sikre fordele

Ud over de nævnte fordele ved at overlade opgaven til professionelle, når du søger en ny medarbejder, er der yderligere tre helt åbenlyse fordele:

  • Du sparer tid og ressourcer: Det kan godt tage lang tid for dig at få nedfældet i en annonce, hvilke kompetencer du leder efter. Når du oven i købet ofte må gå til og fra opgaven på grund af tidnød, vil rekrutteringsprocessen tage uforholdsmæssig lang tid
  • Risikoen for fejlansættelser mindskes: Det kan ende med at blive endog meget dyrt at ansætte en medarbejder, der alligevel ikke er det rigtige match. Når du medregner alle ressourcer, onboarding og træning, personalegoder, nyt udstyr og andre nødvendige omkostninger til en ny medarbejder, er det ikke usædvanligt, at en fejlansættelse kan løbe op i omkring ½ mio. kr.
  • Bred synlighed både i og uden for branchen: Når du overlader til et velanskrevet og kendt bureau at ansætte din nye medarbejder, vil din virksomhed blive eksponeret i de rigtige kredse. Derved er der større chance for, at du får netop dén medarbejder, der opfylder lige præcis den stilling, du ønsker besat. Velanskrevne bureauer tiltrækker velanskrevne ansøgere.

 

Troværdig samarbejdspartner

Hos DK Vikarservice yder vi troværdig rådgivning. Vi stiller de kritiske spørgsmål og taler dig ikke bare efter munden. En god sparringspartner er med dig hele vejen, til du står med den bedste og mest kvalificerede medarbejder til jobbet.

Læs evt. mere om rekruttering af medarbejdere her

FAQ

Det er meget svært at give en nøjagtig pris, da det afhænger af geografi, placering af virksomheden, hvor hurtigt det skal gå osv. Under alle omstændigheder kan det vise sig at være dyrere at undlade at bruge professionel hjælp.

Du behøver blot fortælle, hvilken type medarbejder, du søger, og så giver vi dig et bud på en kompetenceliste og en profil.

På baggrund af vores mange år erfaring i branchen, har vi et stort og alsidigt netværk, så vi vil altid kunne hjælpe dig videre med en rekruttering.

Læs også: