Få hjælp til rekruttering af medarbejdere

Få hjælp til rekruttering af medarbejdere

Føler du, at det kan være som at finde en nål i en høstak at rekruttere den rigtige medarbejder til en given stilling? Det behøver det på ingen måde at være… hos os kan du nemlig få hjælp til den svære opgave.

Som professionelle har vi ekspertisen og erfaringen i at finde kvalificerede kandidater. Desuden er vi uafhængige og kan give dig en objektiv og faglig vurdering, så du undgår bias og andre udfordringer i forbindelse med rekrutteringen – og derudover har vi et bredt netværk og adgang til en lang række kvalificerede kandidater i vores netværk.

 

Professionel rekruttering af medarbejdere giver god mening

Når vi skal rekruttere medarbejdere, udarbejder vi sammen en detaljeret jobprofil til den ønskede stilling. En god beskrivelse af, hvad jobbet indebærer, er altid et godt grundlag for det videre forløb. Dernæst tjekker vi først vores database for egnede kandidater, da det er meget sandsynligt, at der allerede er nogle registreret der.

Ofte kan man ikke selv se skoven for bare træer, og så bliver en internt udarbejdet stillingsopslag nemt for indforstået. Vi kan derfor hjælpe dig med at stille helt skarpt på den ønskede profil, så du får den perfekte medarbejder til dit team. Vi tager os af hele rekrutteringsprocessen.

 

Fejlrekrutteringer kan være et dyrt bekendtskab

Det er helt afgørende at finde den rigtige medarbejder fra start, for en fejlrekruttering kan være et dyrt bekendtskab. Derfor er det en god investering af lade DK Vikarservice gøre arbejdet for dig. Du kan spare meget tid og mange unødige arbejdsgange i din virksomhed og hele din organisation, hvis du finder det rigtige match mellem medarbejder og jobbeskrivelse med det samme.

En overset faktor i rekruttering af nye medarbejdere er personlighed og kultur. Det betyder mere, end man umiddelbart skulle tro, og som professionelt vikarbureau har vi derfor fokus på netop menneskers personlighed og integration på en arbejdsplads.

 

Proceduren i rekruttering af medarbejdere

Når vi skal hjælpe dig med at finde den rette medarbejder til det ønskede job, er fremgangsmåden i store træk følgende:

  • Sammen udarbejder vi både job- og kandidatprofil, der skal anvendes i søgningen. Ved at gøre det sammen får du også gavn af vores ekspertise og erfaring med profilsammensætning, så den rammer plet i første forsøg.
  • DK Vikarservice søger efter kandidater til stillingen både i vores database og i vores store netværk.
  • Efter screening af relevante kandidater holder vi de første indledende interviews, så vi har det rigtige grundlag for at skære kandidatfeltet ned til nogle stykker, inden vi præsenterer dem for dig.
  • Vi præsenterer de udvalgte kandidater for dig, så du selv er med til at beslutte, hvem der skal indkaldes til interviews.
  • Vi afholder derefter alle interviews med kandidaterne.
  • Når den kandidat er fundet, som du ønsker at gå videre med, hjælper vi dig i mål med alt det administrative.

Rekruttering af medarbejdere kan være en dyr og ressourcekrævende proces, hvis du sidder med det alene. Lad et erfarent bureau hjælpe dig – hos DK Vikarservice varetager vi hele rekrutteringsprocessen og finder den helt rigtige medarbejder, inden konkurrenten snupper ham eller hende.

FAQ

Du skal først og fremmest tage et grundigt kig på jobbeskrivelsen for at sikre, at det er de rette kandidater, der søger stillingen. Derudover er det mindst lige så vigtigt, at en ny medarbejder har en personlighed, der matcher med resten af dit team.

I behøver ikke bruge energi og ressourcer på noget som helst, før DK Vikarservice har udvalgt og screenet de kandidater, vi vil anbefale jer at gå videre med.

Nej, vi er med jer hele vejen og hjælper jer også med at formulere en professionel jobbeskrivelse. Denne del af processen sikrer, at det er de rette kandidater, der søger stillingen.

Læs også: