Hvilket job passer til mig? Prøv et try and hire-forløb og find ud af det

Hvilket job passer til mig? Prøv et try and hire-forløb og find ud af det

Er du netop blevet ledig, og ønsker du at komme i arbejde igen hurtigst muligt? Eller går du med tanker om at skifte branche eller fag, men er det lidt af en udfordring bare at kaste dig ud i en hvilken som helst stilling med det samme? Det kan også være, du er nyuddannet og skal ud at søge dit første job?

Uanset hvad står du sandsynligvis med den helt store udfordring: Hvordan finder du ud af, om et nyt job passer til dig?

 

Hvilket job passer til mig?

Mange jobsøgende kaster sig ud i de forskellige personlighedstest og analyser, der findes på nettet og hos mange bureauer. Det kan der være mange meninger om, og du bestemmer naturligvis selv, om du vil bruge tid på det.

Vi har en meget bedre idé til dig: Hvad med at prøve et try and hire-forløb og finde ud af, hvilket job der passer til dig? Her får du mulighed for at se en virksomhed og kravene til det pågældende job an, før du skriver under på en ansættelseskontrakt.

Ikke nok med at det er en genial løsning for dig som jobsøgende, det er også attraktivt for din kommende arbejdsgiver at få dig på prøve så at sige. Du tester jobbet, og din arbejdsgiver tester dig. Først når I begge to er sikre på, at samarbejdet vil kunne fungere, forpligter I jer med en kontrakt på jeres fælles fremtid.

 

Hvilket job passer til mig? Prøv et try & hire-forløb og find ud af det!

 

Sådan foregår et try and hire-forløb

Hos DK Vikarservice sender vi de fleste af vores vikarer ud i et try and hire-forløb, hvis både vikar og virksomhed er indstillet på det. Vi vil helst, at du ender med at komme i fast arbejde, for det er førsteprioritet for os og sikkert også for dig – faktisk ender 86% af vores try and hire-forløb med en ansættelseskontrakt, og det er vi meget stolte af.

Specielt som nyuddannet eller som medarbejder i kategorien ”det grå guld” kan det være en udfordring at komme i betragtning til et fast job med det samme. Derfor er det i de fleste tilfælde en rigtig god idé at se hinanden an og mærke, om kemien passer. Helt og aldeles uforpligtende.

Når du kontakter os med henblik på at få et job, starter vi med at spørge dig, hvilken type arbejde du søger:

  • Uddannelse og erfaring
  • Faglært eller ufaglært?
  • Tidsbestemt eller -ubestemt?

Dernæst opretter vi dig som vikar i vores database, og begge parter underskriver aftalen. Så er vi klar til at finde det rette match mellem dig og en virksomhed, der søger dine kompetencer. Du er også meget velkommen til at oprette dig i vores system online her.

 

Fra prøveperiode til fastansættelse

DK Vikarservice har kontakt til mange virksomheder i bygge- og produktionsbranchen, der gerne vil aftale try and hire-forløb. Fordelen for både dig og virksomheden er, at I har mellem én og fire måneder til at lære hinanden at kende. Du er selvfølgelig fuldlønnet under et try & hire forløb, du arbejder på samme vilkår som var du “almindelig” vikar.

Samtidig med, at du lærer dine arbejdsopgaver, virksomhedens kultur og dine nye kollegaer at kende, får virksomheden et godt kendskab til dine kompetencer og din personlighed.

Når du registrerer din profil hos os, anbefaler vi, at du beskriver dine ønsker og kompetencer så detaljeret som muligt. Så er chancerne større for et match med en virksomhed, der leder efter lige præcis dig.

 

LÆS OGSÅ: Hvordan skriver man en god ansøgning? Få vores bedste råd!

FAQ

Vi har ikke noget krav om erfaring til vores vikarer. Her vil netop et try and hire-forløb være ideelt, for så har du en periode på en til fire måneder til at få erfaring med jobbet inden en eventuel fastansættelse.

Nej, DK Vikarservice har også tilbud til ufaglærte vikarer i vores database. Send os en ansøgning allerede i dag.

DK Vikarservice har overenskomst med de fleste større fagforbund i Danmark. Vi administrerer derfor din ansættelse fra A til Z – vi er med dig hele vejen.

Læs også: